26 / 04 / 2024

Seramiksan, yeni ürünleri ile görücüye çıktı!

Seramiksan, yeni ürünleri ile görücüye çıktı!

Türk seramik markalarını ulusal ve uluslararası sektör profesyonelleriyle buluşturan 23. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı 'na katılan Seramiksan, yeni ürün gamı ile görücüye çıktı



23. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı 'nda 480 metrekarelik stand da ziyaretçileri ile bir araya geldiklerini kaydeden Seramiksan Satış Pazarlama Grup Başkanı H. Bülent şžamlı, “Seramiksan olarak iyi tasarımın herkesin hakkı olduğunu düşünüyor ve yaşam alanlarını en yeni teknolojilerle ürettiğimiz, tasarım kalitesi yüksek ürünlerimizle güzelleştiriyoruz ” dedi.

Ürünlerinde doğadan ilham aldıklarını ve çizgilerini bu doğrultuda belirlediklerini kaydeden şžamlı, “Bu yıl Unicera 'da Rotodigit teknolojisi uygulanmış Nanotech Full Lappato 'yu ziyaretçilerle tanıştıracağız. Bunun yanı sıra nano teknolojisi kullandığımız parlatılmış granitlerimiz olan NanoTech Serimiz vediğer serilerimiz sergileyeceğiz ” diye konuştu. şžamlı, “Türk seramik sektörü global anlamda kendini kanıtladı. Türkiye bulunduğu coğrafya sebebiyle kıtalar arasında köprü görevi üstleniyor ve Unicera da bu köprünün buluşma noktası haline geliyor. Unicera gibi sektörü buluşturan fuarlarda birçok ulusal ve uluslararası ticari bağlantı gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda sektördeki trendleri inceleyebiliyoruz ” diyerek, Unicera 'ya verdikleri önemi belirtti.

Seramiksan 'ın yeni marka kimliğiyle Türkiye 'de katıldığı ilk fuarın Unicera olduğunu belirten Bülent şžamlı, “Seramiksan olarak ileri teknolojiler kullanılarak geliştirilen ürünlerimizin yanı sıra dış cephe kaplaması ve yapı kimyasalları ürünleri ile teknoloji ve ürün çeşitliliği açısından seramik sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alıyoruz. Hedefimiz, 2012 yılında Türk seramik sektöründe ilk akla gelen 3 firma arasında yer almak. Bu hedefimiz doğrultusunda, halen devam eden yatırımlarımızla Seramiksan markası, ıslak hacimler olarak adlandırdığımız mutfak ve banyolarda da tüketicilerin ilk tercihlerinden birisi olacak ” diyerek yakın dönem hedeflerini de paylaştı.


Geri Dön