20 / 04 / 2024

B&B Italia ve Maxalto’nun yeni ürünleri Türkiye'de!

B&B Italia ve Maxalto’nun yeni ürünleri Türkiye'de!

Kalitesi ve tasarımlarıyla farklılaşan dünya markaları B&B Italia ve Maxalto’nun yeni ürünleri, tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de beğeniye sunulmaya başladı.



Kalitesi ve tasarımlarıyla farklılaşan dünya markaları B&B Italia ve Maxalto’nun yeni ürünleri, tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de beğeniye sunulmaya başladı. Dünyanın en prestijli tasarım ve dekorasyon markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Mozaik’te yer alan yeni ürünler arasında, Alcor konsol, Convivium büfe, Recipio okuma ve çalışma masası, Antonio Citterio imzası taşıyan B&B Italia marka Michel kanepe, Maxalto marka Solatium kanepe gibi bir çok ürün yer alıyor.


Dünya markaları B&B Italia ve Maxalto’nun yeni ürünleri, günün ihtiaçlarına fonksiyonları ile çok özel çözümşer sunarken, tasarımları ile de dikkatleri üzerine çekiyor.


Alternatifli geniş ya da daha küçük yapısı, farklı yükseklik seçenekleri ve sürgülü çekmeceleri sayesinde farklı saklama ihtiyaçları için şık bir çözüm sunan Alcor konsol, cilalı, parlak kırmızı iç rengiyle göz kamaştırıyor. Alcor Konsol, yarı saydam dış yüzeyi ile her türlü dekorasyon seçeneğine kusursuz uyum sağlıyor.


Yeni nesil dolaplar için geliştirilen ve geniş kullanım alanı sunan roto-translational kapı açılma sistemine sahip Convivium büfe, geniş ve derin saklama ünitelerinin aksine, yemek odalarında ihtiyacınız olan tüm eşyayı bünyesinde çok daha etkin bir alanda saklanmasını sağlıyor. İçerisinde çatal bıçak seti ve masa örtüleri için saklama alanları barındıran Convivium büfe, estetik tasarımı sayesinde özel davetlerin en büyük yardımcısı olacak.


Çalışmak ve okuma yapmak için geçirdiğiniz zamanı ergonomik tasarımı sayesinde keyfe dönüştüren Recipio okuma ve çalışma masası, eğimli ayakları ve küçük çekmecesiyle işlevsellikten ödün vermiyor. Recipio, özenle ölçülendirilmiş boyutları ile minimal dekorasyonun tüm zarafetini taşırken, güçlü ahşap iskeletiyle de tatmin edici kalitesi ve sağlamlığıyla göz dolduruyor.


Antonio Citterio imzası taşıyan B&B Michel Club kanepe, farklı boyutlardaki 34 modüler ünitesi, kare ve dikdörtgen minderleri sayesinde farklı kombinlerle mekanlara mükemmel uyum sağlıyor. Rahat sırt minderleri yüksek yapısıyla boyun desteği sunarken, farklı boyutlardaki minderler, dinlenmek ve uzun sohbetler için mükemmel rahatlık sunuyor. B&B Italia koleksiyonundan gelen zengin örgü ve deri seçenekleri de sunan Michel Club, arzu ettiğiniz dekorasyon için renk ve doku seçiminde sizleri özgür bırakıyor.


Solatium kanepe, koleksiyondaki 140 farklı parça ile klasik oturma gruplarından sıyrılıp istediğiniz kombinasyonu yaratmanıza imkanı sağlıyor. Köşe takımı olarak değerlendirilebilen Solatium kanape, dekorasyon ihtiyacınıza göre sehpa ve masa seçenekleriyle birlikte orta alanda da rahatlıkla tercih ediliyor. Çağdaş çizgilerle modüler ve esnek yapıyı bir araya getiren Solatium, bronz nikel ve siyah krom çerçevede yapısıyla sofistike bir görünüm sunuyor. Deri ve kumaş kaplama seçenekleri olan Solatium kanepe, her iki malzemenin kombinlenerek elde edileceği estetik görünüşe de imkan sağlıyor.


Geri Dön