24 / 04 / 2024

türkiye B and B Italia ürünleri. Maxalto türkiye

türkiye B and B Italia ürünleri. Maxalto türkiye

Kalitesi ve tasarımlarıyla farklılaşan dünya markaları B&B Italia ve Maxalto’nun yeni ürünleri, tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de beğeniye sunulmaya başladı.

Tüketim harcamalarının azalmasını neden gösteren banka, Türkiye’nin büyüme tahminini düşürdü!

QNB Finansbank, artan tüketim harcamaları, kredi büyümesi ve sıkılaşmaya atıfta bulunarak 2024 Türkiye büyüme tahminini yüzde 4’ten yüzde 3,5’e revize etti.

S&P Türkiye'nin ekonomik büyüme tahminini değiştirdi!

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Standard and Poor's (S&P), Türkiye ekonomisinin bu yıl için büyüme tahminini yüzde 5.2'ye, gelecek yıl için büyüme tahminini ise yüzde 2.8'e çıkardığını açıkladı.

Türkiye'de bitcoin ve altcoin yasasında şok gelişme: Yasa sızdırıldı!

Türkiye'de Bitcoin ve altcoin alanında uygulanacak olan yasa tasarısı adımı uzun süredir gündemde yer alıyordu. Geçenlerde bu yasa tasarısının Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulacağı bildirildi. Ana akım medyada da yasayla ilgili çeşitli yazılar yer almaya başladı.

IMF Türkiye büyüme tahminini açıkladı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), Türkiye ekonomisi için 2021 yılının büyüme beklentisini yüzde 5.8'e düşürdü.

Türkiye Ukrayna'da inşaat faaliyetlerini artırıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy arasında gerçekleştirilen görüşme sonrasında ortak bildiri yayınlandı. Yayınlanan bildiriye göre Türkiye 'Büyük İnşaat' ile Ukrayna’daki inşaat faaliyetlerini artırıyor!

Fitch Ratings: Küresel pandemi etkisinin ardından Türkiye büyümesini sürdürecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Direktörü Winslow, Türkiye’de bu yılın üçüncü çeyreğinden itibaren büyümenin artmasının, 2021 yılında ise yüzde 4,5’e ulaşılmasının beklendiğini söyledi.

Türkiye’de 2 milyon devre mülk mağduru var!

Türkiye Büyük Millet Meçlisi, Devre Mülk ve Devre Tatil Sektöründe Yaşanan Mağduriyet İddialarının Araştırılması ve Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu toplandı...

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.

Türkiye büyümede Avrupa ülkelerini solladı!

Türkiye ekonomisi yılın üçüncü çeyreğinde elde ettiği yüzde 0,9'luk büyüme hızıyla Avrupa ülkeleri arasında Almanya, İtalya ve Norveç'i geçti.

Türkiye, büyük Marmara depremine hazırlandı mı?

Gölcük Depremi'nin üzerinden tam 20 yıl geçti. Ardan geçen 20 yıldan bu yana Türkiye, depreme hazır mı? Kentsel dönüşüm amacına uygun mu?

RE/MAX Türkiye’de 2019 hedefi 40 yeni franchise!

2019 yılı franchise sayısı hedeflerini 40 olarak belirlediklerini ifade eden RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, “Yüzde 30 civarında büyüme beklediğimiz 2019’da, en az bin gayrimenkul danışmanının daha ekibimize dahil olmasını planlıyoruz” diye açıklama yaptı. 

Türkiye bölgesel havacılığın merkezi olabilir!

Türkiye’nin coğrafi büyüklüğü, konumu ve nüfus dağılımı birlikte değerlendirildiğinde homojen nitelikte ciddi bir havalimanı yapılanmasına gidildiğini söylemek mümkün. 

Türkiye gayrimenkul danışmanı sayısı artışında dünyada 3. sırada!

Gayrimenkul danışmanlığının gördüğü büyük ilgiyi yorumlayan RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn yaptığı açıklamada inşaat ve emlak sektörlerinin gelişimi ile birlikte profesyonel çalışanlara olan ihtiyacın da arttığını belirtti.

türkiye B and B Italia ürünleri. Maxalto türkiye Haberi

türkiye B and B Italia ürünleri. Maxalto türkiye

Kalitesi ve tasarımlarıyla farklılaşan dünya markaları B&B Italia ve Maxalto’nun yeni ürünleri, tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de beğeniye sunulmaya başladı. Dünyanın en prestijli tasarım ve dekorasyon markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Mozaik’te yer alan yeni ürünler arasında, Alcor konsol, Convivium büfe, Recipio okuma ve çalışma masası, Antonio Citterio imzası taşıyan B&B Italia marka Michel kanepe, Maxalto marka Solatium kanepe gibi bir çok ürün yer alıyor.


Dünya markaları B&B Italia ve Maxalto’nun yeni ürünleri, günün ihtiaçlarına fonksiyonları ile çok özel çözümşer sunarken, tasarımları ile de dikkatleri üzerine çekiyor.


Alternatifli geniş ya da daha küçük yapısı, farklı yükseklik seçenekleri ve sürgülü çekmeceleri sayesinde farklı saklama ihtiyaçları için şık bir çözüm sunan Alcor konsol, cilalı, parlak kırmızı iç rengiyle göz kamaştırıyor. Alcor Konsol,...