24 / 04 / 2024

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.



Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. 20’den fazla şubenin ve Knauf Türkiye Genel Müdürü Ali Türker’in katıldığı toplantıda, markanın hem ulusal hem de uluslararası orta ve uzun vadeli stratejileri ile bölgesel hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Knauf Türkiye’nin 2019 yılı analizinin, artan üretim faaliyetlerinin ve inovasyon stratejilerinin de gündeme getirildiği çalıştay, katılım sağlayan tüm paydaşları tarafından verimli bir idrak, farkındalık ve motivasyon süreci oldu.

“Üstün hizmet kalitesinin bir misyon olarak izini sürüyoruz”

Knauf Türkiye Genel Müdürü Ali Türker, toplantıda global bir marka olmanın sorumluluğuyla amaç ve stratejilerini belirlediklerinden bahsederken, üstün hizmet kalitesinin de izine devam ettiklerini kaydett. Türker, Knauf’un Türk inşaat sektörüne bütünsel değerlerler kazandırdığını ve Knauf’un analiz, Ar-Ge ve inovasyon segmentlerindeki aksiyonlarıyla marka gücünü her geçen gün daha fazla ortaya koyduğunu sözlerine ekledi. Tüm gün boyunca devam eden çalıştayda markanın 2020 hedefleri ve stratejileri için tüm bayilerin görüş ve önerilerini de görüştü.


Geri Dön