19 / 04 / 2024

Narven Termal Kasaba'nın tapu töreni Bolu'da gerçekleştirildi!

Narven Termal Kasaba'nın tapu töreni Bolu'da gerçekleştirildi!

Türkiye ve Bolu turizmine yeni bir soluk getirecek olan Narven Termal Kasaba tapularını dağıtmaya başladı.Doğa ile uyumlu bir şekilde projelendirilen Narven Termal Kasaba'nın tapu töreni Bolu'da gerçekleştirildi.



Bolu'ya gönül vermiş, Türkiye ekonomisine katma değer sağlayan, "Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu" listesinde ilk 100 içinde yer alan Erpiliç, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş., Nalçacılar A.Ş. 'nin yatırımı olan Narven Termal Kasaba konumu, evleri, termal havuzları ile dikkat çekiyor. 


Adını Anadolu'da bulunan karaağaçtan alan “Sağlık Kasabası” projesi olarak hayata geçirilen Narven Termal Kasaba, konumu, imkanları, hukuksal hakları, evleri, oteli, kongre merkezi, spor salonları, termal havuzları, seraları ve daha fazlası ile her ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlandı. 


Türkiye turizmine ve özellikle Bolu'nun kalkınmasına önemli ölçüde katkı sağlayacak olan projenin 140 milyon TL'lik ilk etabı Aralık 2015'te açacaklarını belirten İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız; “Projeyi söz verdiğimiz tarih olan Aralık 2015'te açarak, zamanında teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. ” şeklinde konuştu.


Narven Termal Kasaba'nın ortakları


250 milyon Dolarlık bir yatırımla inşa edilen Narven Termal Kasaba, 450 bin metrekare alanda, 7200 yatak kapasitesi ile  Bolu turizmini iki katına çıkarmayı planlıyor.


Türkiye


Geri Dön