25 / 04 / 2024

Erpiliç

Erpiliç

Türkiye ve Bolu turizmine yeni bir soluk getirecek olan Narven Termal Kasaba tapularını dağıtmaya başladı.Doğa ile uyumlu bir şekilde projelendirilen Narven Termal Kasaba'nın tapu töreni Bolu'da gerçekleştirildi.

BİM'de piliç kanat 54 TL'ye, nugget erpiliç 48 TL'ye, dana köfte 67 TL'ye düştü! BİM yeni aktüel ürünler kataloğu!

BİM'in 23 Mayıs tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda, piliç kanat 54 TL'ye, nugget erpiliç 48 TL'ye, dana köfte 67 TL'ye düştü. İşte güncel aktüel ürünler kataloğu...

BİM'den bomba indirim! Lezita Erpiliç 39 TL, Bütün piliç 37 TL, sucuk 69 TL! BİM kataloğu 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

BİM 28 Şubat 223 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'den bomba indirim! Lezita Erpiliç 39 TL, Bütün piliç 37 TL, sucuk 69 TL! BİM kataloğu 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bolu'da Tavuk Yetiştirme ve Üretim Tesisi halk toplantısı 16 Nisan'da!

Erpiliç Entegre Tavukçuluk Üretim Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti.tarafından Bolu'da Tavuk Yetiştirme ve Üretim Tesisi projesi için 16 Nisan 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Bolu'da 250 milyon dolarlık sağlık kasabası kurulacak!

Erpiliç, Rehber Yeminli Mali Müşavirlik, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş ortaklığında kurulan Nalçacılar AŞ, Bolu'ya 250 milyon dolarlık yatırımla bir sağlık kasabası kuracak...

Bolu'ya 250 milyon dolarlık tatil köyü!

Erpiliç, Rehber Yeminli Mali Müşavirlik, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik, Nalçacılar, Bolu'ya 250 milyon dolarlık bir tatil kasabası inşa ediyor. Proje 450 bin metrekare alanda, "hisseli gayrimenkul sistemi" ile misafirlerini ağırlayacak.

Erpiliç Bolu’ya sağlık kasabası kuruyor!

Türkiye’deki sağlık turizmi potansiyelini gören Erpiliç, 5 ortağıyla birlikte Bolu’ya sağlık turizmi kasabası kuruyor. 250 milyon dolar yatırım yapılacak tesisle Bolu’ya yılda 2 milyon turist çekilmesi planlanıyor.

Erpiliç Haberi

Erpiliç

Bolu'ya gönül vermiş, Türkiye ekonomisine katma değer sağlayan, "Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu" listesinde ilk 100 içinde yer alan Erpiliç, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş., Nalçacılar A.Ş. 'nin yatırımı olan Narven Termal Kasaba konumu, evleri, termal havuzları ile dikkat çekiyor. 


Adını Anadolu'da bulunan karaağaçtan alan “Sağlık Kasabası” projesi olarak hayata geçirilen Narven Termal Kasaba, konumu, imkanları, hukuksal hakları, evleri, oteli, kongre merkezi, spor salonları, termal havuzları, seraları ve daha fazlası ile her ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlandı. 


Türkiye turizmine ve özellikle Bolu'nun kalkınmasına önemli ölçüde katkı sağlayacak olan projenin 140 milyon TL'lik ilk etabı Aralık 2015'te açacaklarını belirten İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız; “Projeyi söz verdiğimiz tarih olan Aralık 2015'te açarak, zamanında teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. ” şeklinde konuştu.


Narven...