23 / 04 / 2024

GLS Genel Lojistik

GLS Genel Lojistik

Türkiye ve Bolu turizmine yeni bir soluk getirecek olan Narven Termal Kasaba tapularını dağıtmaya başladı.Doğa ile uyumlu bir şekilde projelendirilen Narven Termal Kasaba'nın tapu töreni Bolu'da gerçekleştirildi.

Behzat Kaplan, Reysaş GYO'nun genel müdürü oldu!

Reysaş GYO Genel Müdürlük görevini yürüten Egemen Döven'in ana ortağı Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic. A.Ş.'ye Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanması sebebiyle, Egemen Döven yerine Genel Müdür olarak Behzat Kaplan'ın atanmasına karar verildi.

Türk Kızılayı'ndan Hatay Reyhanlı'da lojistik merkezi yapım işi ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Hatay İli, Reyhanlı İlçesi, İbrahimpaşa Mahallesi'nde lojistik merkezi yapım işi ihale ediyor. 

Arkas Lojistik, İstanbul Havalimanı'na neler taşıyacak?

Üçüncü Havalimanı ve TANAP gibi projelerin taşıyıcısı olan Arkas Lojistik, Türkiye merkezli yurtdışı işlere ağırlık verecek. Arkas Lojistik Genel Müdürü Onur Göçmez, "2018'i 250 milyon dolar ciroyla kapatırız. 2019'da da yüzde 10-15 büyürüz" diyor.

Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu projesi için acele kamulaştırma!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu Bağlantısı Uygulama Projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Samsun Lojistik Köy 2017'nin son çeyreğinde tamam!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, 45 milyon avro bütçeli Lojistik Köy projesinin inşaatına devam edildiğini ve 2017 yılının son çeyreğinde projeyi tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Bolu'da 250 milyon dolarlık sağlık kasabası kurulacak!

Erpiliç, Rehber Yeminli Mali Müşavirlik, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş ortaklığında kurulan Nalçacılar AŞ, Bolu'ya 250 milyon dolarlık yatırımla bir sağlık kasabası kuracak...

Bolu'ya 250 milyon dolarlık tatil köyü!

Erpiliç, Rehber Yeminli Mali Müşavirlik, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik, Nalçacılar, Bolu'ya 250 milyon dolarlık bir tatil kasabası inşa ediyor. Proje 450 bin metrekare alanda, "hisseli gayrimenkul sistemi" ile misafirlerini ağırlayacak.

KİM, 20 milyon TL'lik lojistik merkezinin inşaatını tamamladı!

İstanbul Hadımköy'de 20 milyon TL yatırımla inşaatına haşladığı lojistik merkezini tamamlayan KİM, Genel Merkezini de Hadımköye taşıdı. 26 bin metrekarelik merkez sayesinde mağazalaşma çalışmalarına da hız verecekleri açıklandı...

Sertrans Logistics, lojistik merkezini bir araya topladı!

25’inci yılına Hadımköy’ deki yeni lojistik merkezinde giren SERTRANS Logistics, genel merkezini ve bazı depolarını 8 futbol sahası büyüklüğündeki yeni lojistik merkezinde bir araya topladı.

Sertrans Logistics, 8 futbol sahası büyüklüğündeki yeni lojistik merkezine taşındı!

SERTRANS Logistics, genel merkezini ve bazı depolarını 8 futbol sahası büyüklüğündeki yeni lojistik merkezinde bir araya topladı. 50 bin metrekarelik arazi üzerine kurulu yeni lojistik merkez, toplam 42 bin 500 metrekare kapalı alana sahip.

Jan Devrim, Demiryolu Taşımacılığı Derneği’nin Genel Sekreteri seçildi!

Alışan Lojistik,sorumluluklarına bir yenisini daha ekledi. Alışan Lojistik Operasyonlar Koordinatörü Jan Devrim 05 Nisan 2014 tarihinde düzenlenen Demiryolu Taşımacılığı Derneği Genel Kurul toplantısında, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri seçildi...

Hasanbey Lojistik Merkezi 19 Mart'ta açılıyor!

TCDD Genel Müdürlüğü, Eskişehir Hasanbey Lojistik Merkezi'nin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımıyla 19 Mart'ta açılacağını bildirdi. Merkezden Türkiye lojistik sektörüne 1,4 milyon ton taşıma kapasitesi sağlanıyor...

Türkiye liman ve lojistik sektörü Aliağa’da buluşacak!

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), ülkenin sektör liderlerini biraraya getiriyor. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İç Sular Genel Müdürlüğü'nün de desteğiyle 9 Kasım'da 1. Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi yapılacak...

GLS Genel Lojistik Haberi

GLS Genel Lojistik

Bolu'ya gönül vermiş, Türkiye ekonomisine katma değer sağlayan, "Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu" listesinde ilk 100 içinde yer alan Erpiliç, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş., Nalçacılar A.Ş. 'nin yatırımı olan Narven Termal Kasaba konumu, evleri, termal havuzları ile dikkat çekiyor. 


Adını Anadolu'da bulunan karaağaçtan alan “Sağlık Kasabası” projesi olarak hayata geçirilen Narven Termal Kasaba, konumu, imkanları, hukuksal hakları, evleri, oteli, kongre merkezi, spor salonları, termal havuzları, seraları ve daha fazlası ile her ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlandı. 


Türkiye turizmine ve özellikle Bolu'nun kalkınmasına önemli ölçüde katkı sağlayacak olan projenin 140 milyon TL'lik ilk etabı Aralık 2015'te açacaklarını belirten İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız; “Projeyi söz verdiğimiz tarih olan Aralık 2015'te açarak, zamanında teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. ” şeklinde konuştu.


Narven...