26 / 04 / 2024

Kalekim Ultrafuga Flex özellikleri

Kalekim Ultrafuga Flex özellikleri

Kalekim’in her türlü kaplama malzemesinde güvenle uygulanmak üzere geliştirdiği, silikon katkılı ve esnek derz dolgu ürünü ‘Ultrafuga Flex’, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim, renkli derz dolgusu Ultrafuga ile estetik mekanlar sunuyor!

Kalekim’in, 32 farklı renk seçeneği ile sunduğu yüksek performanslı derz dolgu malzemesi ‘Ultrafuga’ ile seramiklerinizle uyumlu estetik mekanlara sahip olabilirsiniz.

Kalekim Ultrafuga Flex ile derz dolgu özelliklerini tek üründe buluşturdu!

Kalekim’in her türlü kaplama malzemesinde güvenle uygulanmak üzere geliştirdiği, silikon katkılı ve esnek derz dolgu ürünü ‘Ultrafuga Flex’, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim Ultrafuga Flex ile üstün özellikler tek üründe!

Kalekim’in her türlü kaplama malzemesinde güvenle uygulanmak üzere geliştirdiği, silikon katkılı ve esnek derz dolgu ürünü Ultrafuga Flex, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim UltraFuga ile mekanlara canlılık getirecek!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 32 farklı renk seçeneği ve yüksek performanslı yapısıyla, ıslak hacimlerdeki derz dolgu alanında tüm beklentileri karşılayan ‘UltraFuga’ ile mekanlara canlı ve estetik bir görünüm kazandırıyor.

Kalekim UltraFuga’nın rengarenk çizgileri ile mekanları canlandırıyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 32 farklı renk seçeneği ve yüksek performanslı yapısıyla, derz dolgu alanındaki tüm beklentileri karşılayan ‘UltraFuga’ ile mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor.

Dumankaya İnşaat Flex Kurtköy iletişim!

Dumankaya İnşaat Flex Kurtköy iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 393 08 86 olarak hizmet veriyor. Dumankaya Flex projesinde konut fiyatları 142 bin TL' den başlangıç gösteriliyor...

Dumankaya Flex Kurtköy'de 2 oda 1 salon konutlar 292 bin 500 TL!

Kurtköy Flex projesi Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Dumankaya Flex Kurtköy'de stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Kurtköy Dumankaya Flex teslim tarihi!

Kurtköy Dumankaya Flex teslim tarihi olarak 2014 yılı belirlendi. Anadolu Yakası içerisinde Kurtköy Bölgesi'nde yükselen Flex Dumankaya projesinde konutlar Ağustos 2014 tarihinde sahiplerine sahip edilecek

Dumankaya Flex Kurtköy ne zaman teslim?

Dumankaya imzası ile yükselen ve stüdyo, 1 oda 1 salon ile 2 oda 1 salon konut seçeneklerini bünyesinde barındıran Dumankaya Flex Kurtköy ne zaman teslim?

Flex Evleri Kurtköy'de 1+1 daireler 215 bin 500 TL!

Satışların devam ettiği Flex Kurtköy'de konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 0 faizle 36 ay taksitlendirme fırsatı sunuluyor...

Flex Kurtköy Dumankaya'da 2+1'ler 292 bin 500 TL!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Flex Kurtköy projesinde fiyatlar 142 bin TL'den başlıyor. 2+1 dairelerde ise fiyatlar 292 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor...

Kurtköy Dumankaya Flex satılık!

Kurtköy Dumankaya Flex satılık konutlarla ilgili detaylar haberimizin içinde yer alıyor

Flex Kurtköy Dumankaya Konutları'nda 142 bin TL! Yüzde 10 peşin indirimi!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulayan Flex Kurtköy projesi Dumankaya İnşaat imzası taşıyor...

Kalekim Ultrafuga Flex özellikleri Haberi

Kalekim Ultrafuga Flex özellikleri

Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider firması Kalekim’in ürettiği, çimento esaslı, silikon katkılı, 2-20 mm derz aralığı için uygun esnek ve dayanıklı dolgu malzemesi Ultrafuga Flex, mükemmelliyetçi tüketici ve profesyonellerin vazgeçilmez seçeneği haline geliyor. 


Tüm ebatlardaki seramik, granit, kotto, klinker, cam mozaik, mermer, doğaltaş gibi kaplama malzemelerinin derz boşluklarının doldurulmasında kullanılan Ultrafuga Flex, havuz, su deposu gibi ıslak hacimli mekanlarda, yatay ve düşey uygulamalarda ideal çözümler sunuyor. 


Banyodan mutfağa, balkondan terasa, her yerde güvenle kullanılıyor

Dış cephe, balkon, teras, alttan ısıtmalı sistem, depo gibi yoğun yaya ve yük trafiğinin yanı sıra ani ısı değişimlerinin olduğu yerlerde güvenle kullanılan Ultrafuga Flex; banyo, duş tuvalet gibi ıslak hacimlerde, mutfak gibi kolay kirlenebilen mekanlarda özellikle tercih ediliyor. 


Türkiye’nin ilk tozumayan derz dolgusu

Yüksek esnekliğe sahip yenilikçi...