25 / 04 / 2024

Kalekim yeni ürünleri

Kalekim yeni ürünleri

Yapı kimyasalları sektöründe en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamayı sunan Kalekim, aynı iddiasını zemin kaplama sistemi Tecnica ile sürdürüyor. Tecnica, bütünsel zemin sistemi çözümlerinin yeni adı olarak pazarda yerini alıyor...

Kalekim Yapı'dan Afrika atağı!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, "Yeni dönemde Afrika pazarına daha fazla odaklanarak, bu kıtadaki etkinliğimizi artıracağız. Yapı kimyasalları alanında özellikle Türkiye'ye yakın pazarlar olan Ortadoğu ve Afrika'da çeşitli yatırımlarla büyümeyi hedefliyoruz"dedi.

Vodafone Arena’da Kalekim imzası!

Beşiktaş’ın yeni stadyumu Vodafone Arena’nın yapımında, Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider firması Kalekim ürünleri tercih edildi. Vodafone Arena, aynı zamanda konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Kalekim'in Garantili Usta Sistemi ödül aldı!

"Garantili Usta Sistemi" ile tüketici ve ustalar için yeni bir dönem başlatan Kalekim'in projesi, iki aşamalı değerlendirmeden geçti. İlk etapta jürinin kararıyla finale kalan Kalekim, halk oylamasıyla da ödül almaya hak kazandı.

Kalekim, ihtiyaçlarını Camsıva ile karşılıyor!

Kalekim, yapıların dekoratif ihtiyaçlarını Camsıva ile karşılıyor. Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılayan ‘Camsıva’, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.

Kalekim'den Garantili Usta Sistemi!

Yapı kimyasalları sektörünün lider firması Kalekim, yeni hayata geçirdiği ‘Garantili Usta Sistemi’ ile dünyada bir ilki gerçekleştirerek, ustalar ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlatıyor...

Kalekim Camsıva ile camın ışıltısı mekanlarda!

Kalekim Camsıva ile camın ışıltısı mekanlarda. Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılayan ‘Camsıva’, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.

Kalekim Betonart serisi modern yapıların yeni gözdesi!

Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü ‘Betonart’ ile yapılar özüne dönüyor. İç ve dış cephelere estetik bir görüntü kazandıran dekoratif sıva ‘Betonart’, modern mekanların gözdesi olarak, farklı ihtiyaçlara kapsamlı çözümler sunuyor.

Kalekim, hayatı kolaylaştıran Garantili Usta dönemini başlattı!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, yeni hayata geçirdiği ‘ Garantili Usta Sistemi ’ ile dünyada bir ilki gerçekleştirerek, ustalar ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlattı.

Kalekim, Yapı Fuarı’na katılıyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen 37. Uluslararası Yapı Fuarı’nda, sektörde ilklere imza attığı en yeni ürünlerini ziyaretçilerle buluşturuyor.

Kalekim yeni zemin kaplama ürünü Tecnica'yı tanıttı!

Yapı kimyasalları sektöründe en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamayı sunan Kalekim, aynı iddiasını zemin kaplama sistemi Tecnica ile sürdürüyor. Tecnica, bütünsel zemin sistemi çözümlerinin yeni adı olarak pazarda yerini alıyor...

Kalekim Ultralastic serisini tanıttı!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, yenilikçi ürünü Ultralastic ile su yalıtımı ve beton koruma harcında yeni bir dönem başlatıyor. Kalekim yaşlanmaya karşı dayanıklı olan Ultralastic serisini tanıtıyor...

Kalekim'in yeni ürünü Elasticool ile binalar koruma altında!

Su yalıtım ve enerji tasarruf malzemesi Elasticool ile Türkiye’de bir ilke daha imza atan Kalekim, zorlu iklim koşullarına dayanıklı yenilikçi ürününü 10 yıl garantiyle sunuyor...

Kalekim’den su yalıtımında zirve: Ultralastic!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, yenilikçi ürünü Ultralastic ile su yalıtımı ve beton koruma harcında yeni bir dönem başlatıyor...

Kalekim yeni ürünleri Haberi

Kalekim yeni ürünleri

Yapı kimyasalları sektöründe en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamayı sunan Kalekim, aynı iddiasını zemin kaplama sistemi Tecnica ile sürdürüyor. Ürün kalitesi ve uzun yıllar koruduğu performansı ile epoksi, poliüretan ve çimento esaslı olmak üzere sınırsız seçenekler sunan Tecnica, bütünsel zemin sistemi çözümlerinin yeni adı olarak pazarda yerini alıyor. Yapı sektöründe 40. yılını kutlayan Kalekim’in köklü Ar-Ge tecrübesi ile üretilen Tecnica, zemin sistemlerine getirdiği yeniliklerle; yaratıcı, ekonomik, estetik, güvenli ve uzun ömürlü uygulamalar sunuyor. Kalekim’in Ar-Ge bilgi birikimiyle geliştirerek, Alman ve İtalyan teknolojileriyle desteklediği Tecnica Zemin Sistemleri; çevreye duyarlılığından asla ödün vermeyen ürün ailesiyle, üretim ve yaşam alanlarında sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyor. 


Her yerde Tecnica Çok geniş bir kullanım alanı olan Tecnica; “Yüksek kimyasal ve mekanik dayanım gerektiren...