26 / 04 / 2024

Kalekim UltraFuganın özellikleri

Kalekim UltraFuganın özellikleri

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 32 farklı renk seçeneği ve yüksek performanslı yapısıyla, derz dolgu alanındaki tüm beklentileri karşılayan ‘UltraFuga’ ile mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor.

Elektrikli Porsche Macan'ın özellikleri ve beklenen fiyatı açıklandı...

Elektrikli arabalardan en çok rağbet gören ve merak edilen Porsche Macan EV satış rakamı ve özellikleri belli olduğu kaydedildi. İşte dikkat çeken özellikleri ile Porsche Macan Ev ve haberin detayları...

Altın pasaport: Yatırımla vatandaş olmanın yolu! Konut satın alarak vatandaş olabilirsiniz!

Son zamanlarda Türkiye'de de uygulanmaya başlayan yatırımla vatandaşlık konusu gündemden düşmüyor.  Buna yatırımla vatandaşlık ''altın pasaport'' deniliyor. Peki altın pasaport ne demek, bu uygulamanın arkasında ne var? Programın özellikleri neler?

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Fiat Egea Limited serisi satışta! Fiyatları tek tek açıklandı! Hemen özelliklerine bakın!

Fiat Egea'nın 'Limited' özel serisi, sedan ve cross gövde tipleriyle satışa çıktı. Peki aracın özellikleri neler? Satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

200 MP arka kameralı Honor 90'ın Türkiye fiyatı açıklandı!

Çin merkezli teknoloji devi HONOR, akıllı telefon dünyasına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yeni amiral gemisi modelleri Honor 90 ve Honor 90 Pro, üstün özellikleri ve uygun fiyatlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Volkswagen Golf'ün bu fiyatı herkesi şaşırttı! İşte 06 Haziran fiyat listesi ve özellikleri

Türkiye'de büyük bir kesimin severek aldığı Volkswagen'in Golf modeli Haziran 2023 fiyatı merak edilen arabalar arasında. Yol tutuşu ve sürüş konforu yüksek Volkswagen Golf'ün özellikleri ve fiyat listesi için haberimizi okuyun.

Evlenenler evini yenileyenler! Hepsi Burada'nın buzdolabı kampanyasını kaçırmayın! 

Hepsi Burada Haziran ayına kampanya ile girip müşterilerini memnun etmeyi başarıyor. Uğur marka Buzdolabını yüzde 3'lük indirime sokarak Haziran ayı kampanyasını başlatmış oldu. Uğur marka buzdolabının özellikleri ve fiyatı için haberimizi okumaya devam edin.

Tam gün kullanacağınız batarya bir saatte dolacak! Merakla beklenen''OnePlus Pad'' fiyatı belli oldu

Tüm dünyanın merakla beklediği OnePlus Pad modelinin çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu. Amiral gemisi ürün özellikleri ile adeta meraklılarını büyülerken asıl merak edilen ise fiyatı oldu. İşte tabletinizin ekranını yansıtma özelliği de getirilen cihazın fiyatı.

Nokia sahalara çok sağlam döndü: Devlet sırrı gibi saklanan Nokia XR 21 özellikleri ortaya çıktı!

Nokia, bir fiyat performans ürünü olarak tasarladığı ve dayanıklı bir telefon olarak nitelendirdiği Nokia XR21 modeli için çalışmalarını sürdürüyor. Cihazın özellikleri kaynaklardan elde edildi ve XR21'in sahip olacağı özellikler ortaya çıktı.

Yolların ustası Volkswagen Tiguan'a zam geldi! Volkswagen Tiguan'ın özellikleri neler, ne kadar zam geldi?

Volkswagen Tiguan'ın nisan ayı fiyatı belli olurken, bu modele zam geldiği görüldü. Peki, Volkswagen Tiguan'a ne kadar zam geldi? Fiyatı kaç TL? 15 Nisan 2023 fiyat listesi...

Amiral gemisi Redmi K60 Ultra’nın devlet sırrı gibi saklanan özellikleri sızdırıldı!

Redmi K60 Ultra'nın özellikleri ortaya çıktı ve bu akıllı telefon kullanıcılarına neler sunacağı merak ediliyor.

Bosch KGN55VWF0N Serie 4 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 70 cm Beyaz ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Bosch Alttan Donduruculu Buzdolabı gelişmiş teknolojisi ve geniş iç hacmiyle dondurma ve soğutma işlemiyle gıdaları muhafaza eder. Peki Alttan Donduruculu Buzdolabı'nın özellikleri neler?

Kalekim UltraFuganın özellikleri Haberi

Kalekim UltraFuganın özellikleri


Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 32 farklı renk seçeneği ve yüksek performanslı yapısıyla, derz dolgu alanındaki tüm beklentileri karşılayan ‘UltraFuga’ ile mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor. Kuruluşundan itibaren yapı kimyasalları alanında en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamayı tüketicilerle buluşturan Kalekim; derz dolgu grubunda geliştirdiği dekoratif ürünü UltraFuga ile mekanlarda, kirlenmeyen ve solmayan çekici çizgiler yaratıyor. 


İlk günkü gibi tertemiz ve pürüzsüz 

İçeriğindeki özel formülü ile UltraFuga, silikon katkılı, yüksek performanslı ve çimento esaslı derz dolgu malzemesi olarak, ustalar ve kullanıcılar tarafından özellikle tercih ediliyor. Seramik, granit, kotto, klinker, cam mozaik, mermer, doğal taş gibi kaplama malzemelerinin 1-6 mm aralığındaki derz boşluklarının doldurulmasında kullanılan UltraFuga, suyu iten ve aşınmaya dayanıklı özelllikleriyle pürüzsüz yüzeyler sunuyor. Leke yaratabilecek her türlü...