19 / 04 / 2024

Evlenenler evini yenileyenler! Hepsi Burada'nın buzdolabı kampanyasını kaçırmayın! 

Evlenenler evini yenileyenler! Hepsi Burada'nın buzdolabı kampanyasını kaçırmayın! 

Hepsi Burada Haziran ayına kampanya ile girip müşterilerini memnun etmeyi başarıyor. Uğur marka Buzdolabını yüzde 3'lük indirime sokarak Haziran ayı kampanyasını başlatmış oldu. Uğur marka buzdolabının özellikleri ve fiyatı için haberimizi okumaya devam edin.



Uğur UES 273 D2K Statik Buzdolabı

Sadeliği ve kaliteyi bir araya getiren modern dizaynını kuvvetli donanımlarıyla birleştirerek mutfaklarda hanımların en önemli yardımcılarından biri olmayı hak ediyor. Çift kapısı olan ürünün üstteki kapısı dondurucu kısıma açılırken, alt kısımda yer alan kapısı soğutucu kısıma açılıyor. Her iki alan da açık renkli iç kaplamayla kaplı ferah bir dizayn ile hanımlara merhaba diyor.

Evlenenler evini yenileyenler! Hepsi Burada nın buzdolabı kampanyasını kaçırmayın! 

Soğutucu kısımdaki aydınlatma desteği gece ve gündüz saatlerinde dolabın içine yerleştirilmiş olan tüm ürünlerin rahatlıkla rişilebilir olmasını destekliyor. Kapı kolu olmayan Uğur Buzdolabı, dar alana sahip olan mutfaklarda her bir bölgenin verimli kullanılması için katkı ğlıyor. Dolabın estetik dizaynını kuvvetlendiren derinlemesine kapı tutacaklarına sahip olan ürün ,pratik bir şekilde açılmaya ve kapanmaya olanak sağlıyor.

Uğur Statik Buzdolabı kuvvetli ayak desteğiyle parke, mermer ya da fayans zeminlerde emniyetli bir kullanımı mümkün ağlıyor. -18 ile -25 derecelik soğutma derecelerine sahip olan dondurucu kısımda etkili ve süratli donma işlemi sağlanabiliyor. Dolabın soğutucu bölümü ise +1 ve +10 derecelik ısı dereceleri arasında ürünleri soğutuyor. Her iki bölümünde de sunduğu geniş soğutma aralığı vesilesi ile mevsimlere göre ya da depolanan ürünlerin türlerine göre seçenekli bir soğutma sahası elde ediliyor.

Elektrik kesintilerine karşı da mukavemetli olan Uğur 273 Lt Buzdolabı, 15 saatlik zaman süresince içerisinde yer alan gıdaların sıcaklık derecesini sabit tutarak olası aksaklıklara karşı hazırlıklı olduğunu kanıtlıyor. Sadece 40 kilogramlık ağırlığıyla mutfaklara taşınması ve mutfak içinde yerinin değiştirilebilmesi bihayli kolaylaşıyor. Camdan imal edilen raflar mukavemet gösterdikleri gibi kırılmayı zorlaştıran sıkıştırılmış yapılarıyla ekstra emniyetli bir kullanıma imkan sağlıyor. 


Geri Dön