25 / 04 / 2024

Bilgili Holding Bodrum Bodrum projesi!

Bilgili Holding Bodrum Bodrum projesi!

Firma: Bilgili Holding

Proje: Bodrum Bodrum

Bilgili Holding Bodrum Bodrum projesi içerisinde dinlenme alanları ve ayrıca projeye özel plaj yer alıyor. Bodrum Bodrum projesi teslim tarihine göre anahtar teslimleri hemen gerçekleştiriliyor...



Bilgili Holding tarafından hayata geçirilen  Bodrum Bodrum  projesi 26 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.  Bilgili Holding  Bodrum Bodrum projesi kapsamında dinlenme alanları ve ayrıca projeye özel plaj mevcut.

Bodrum Bodrum projesi rezidans daireler ve villalara yer veriyor. Projede 3 villa tipi bulunuyor. projedeki villa tipleri B, C ve D olarak adlandırılıyor.


Bilgili Holding Bodrum Bodrum projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon villa tiplerine yer veriyor. Bilgili Holding Bodrum Bodrum Evleri alanları 237 metrekare ile 287 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan B tipi villalar 237 - 266 metrekare, C tipi villalar 237 - 284 metrekare, D tipi villalar 251 - 287 metrekare olarak tasarlandı.

Bilgili Holding Bodrum Bodrum projesi için ödemeler banka kredisiyle yapılıyor. Bodrum Bodrum teslim tarihi ne zaman sorusu hemen şeklinde yanıt buluyor.

Bilgili Holding Bodrum Bodrum fiyat

Bodrum Bodrum daire fiyatları 695 bin euro ile  865 bin euro arasında değişiklik gösteriyor.


Telefon: 0252 386 43 77
Web adresi: www.bodrumbodrum.com.tr
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön