25 / 04 / 2024

Bilgili Holding'ten 3 yeni atama!

Bilgili Holding'ten 3 yeni atama!

Bilgili Holding’in üst yönetiminde önemli değişimler yaşandı. Sinan Temo Bilgili Holding CEO'su oldu..



Bilgili Holding’in üst yönetiminde önemli değişimler yapıldı. Bilgili Holding’e Sinan Temo CEO, Bora Ercantürk COO (Chief Operating Officer) ve BLG Capital’e Giray Boran Managing Director olarak atandı.

Bilgili Holding ten 3 yeni atama!

Bilgili Holding CEO’su Sinan Temo

Bilgili Holding’e CEO olarak atanan Sinan Temo, lisans eğitimini Amerika’da California eyaletinin Los Angeles şehrindeki University of Southern California’da endüstri ve sistem mühendisliği üzerine tamamladıktan sonra eğitimini New York'taki Columbia Üniversitesi’nde gayrimenkul geliştirme alanında yüksek lisans yaparak sürdürdü. 

Profesyonel kariyerine, Thor Equities LLC’nin gayrimenkul geliştirme bölümünde analist olarak başlayan Temo, 2013'te BLG Capital’de yatırımlardan sorumlu yönetici olarak görev yaptı. Sonrasında Şubat 2016 itibariyle BLG’de yatırımlardan sorumlu direktör görevinde bulundu. 

BLG Capital’in gayrimenkul fonunun kuruluş ve yatırım süreçlerinde aktif olarak rol alan Sinan Temo, Ritz Carlton Residences, Galataport ve Amanruya projelerinin satın alma, yapılandırma ve geliştirme süreçlerinde görev aldı. 

Bilgili Holding ten 3 yeni atama!

Bilgili Holding COO’su Bora Ercantürk

Bilgili Holding’e COO olarak atanan Bora Ercantürk, Florida’nin Boca Raton şehrinde yer alan Lynn Üniversitesi’nde uluslararası işletme üzerine lisans eğitimini bitirdi. 

Kariyerine İstanbul’a dönüp kurucu ortağı olduğu SBO Yatçılık’ta proje geliştirmeden sorumlu olarak başladı. 2013'ün Kasım ayında Bilgili Holding bünyesinde inşaat departmanında çalışmaya başlayan Bora Ercantürk, proje geliştirme analisti olarak Soho House İstanbul’un proje geliştirme ve ön açılış süreçlerinde görev aldı. Bilgili Holding dışındaki görevlerine 2015'te kurucu ortağı olduğu ve projesini geliştirdiği Bodrum’daki Bella Sombra Oteli dahil etti. 

Bilgili Holding’in Turizm Otelcilik departmanı direktörü olarak görevde bulunan Bora Ercantürk grubun bünyesinde bulunan W Istanbul, Soho House Istanbul, Amanruya ve BH Airport Otellerinin varlık yönetimini sürdürmekte.

Bilgili Holding ten 3 yeni atama!

BLG Capital Managing Director’ü Giray Boran

BLG Capital’e Managing Director olarak atanan Giray Boran, lisans eğitimini İstanbul’da Sabancı Üniversitesi’nde mekatronik mühendisliği üzerine aldı. Daha sonra eğitimini Fransa'daki Grenoble Ecole de Management'da işletme alanında yüksek lisans yaparak sürdürdü.

Kariyerine eğitim hayatının son döneminde The Coca-Cola Company Eurasia and Africa Group'da analist olarak çalışarak başladı. 2009-2011 yıllarında UniCredit Group'da yatırım bankacısı olarak görev yapan Boran, aynı zamanda Doğu-Orta Avrupa ve Türkiye bölgelerindeki teknoloji, gayrimenkul ve enerji sektörlerindeki müşterilerinin birleşme ve satın alma işlemlerinde görev yaptı. Daha sonrasında, MediaMed adlı şirketin kurucu ortağı olarak şirketi İngiltere merkezli bir şirkete satışını gerçekleştirdi. 

2012'de BLG Capital yatırım yönetimi ekibine kıdemli yatırım yöneticisi olarak katılan Giray Boran, Şubat 2016 itibariyle BLG’de yatırımlardan sorumlu direktör görevinde bulundu. 

Giray Boran aynı zamanda Sabancı Üniversitesinde Private Equity üzerine ders veriyor.


Geri Dön