20 / 04 / 2024

BİM, A101 ve ŞOK marketlerde 100 TL hediye! İşte kampanyanın ayrıntıları

BİM, A101 ve ŞOK marketlerde 100 TL hediye! İşte kampanyanın ayrıntıları

Market alışverişinin cep yaktığı bu zamanda Ziraat Bankası'ndan yeni bir kampanya geldi.Buna göre 450 TL indirim yapan kişilere BİM, A101 ve ŞOK marketlerde 100 TL indirim var. 



Oldukça ilgi çekici olan bu kampanya Ziraat Bankasının ne kadar yenilikçi olduğunu bir kez daha karşılamış oluyor. Çünkü özel bankalar yıllardır müşterilerine anlaşmalı kurumlarda yaptıkları anlaşmalar karşılığında çeşitli indirimler vermekteydi. Bazı bankalar ise alışveriş karşılığında chip para yada bonus gibi bedava alışverişte kullanılabilecek puanlar tanımlanmaktaydı. Kamu bankalarında ise bu tarz anlaşmalar yok idi. 

Fakat Ziraat Bankasının bu kampanyası ile kamu bankalarını kullanan milyonlarca kişi de indirimli alışveriş hakkına kavuşmuş oluyor. Önümüzde ki günlerde başlayacak büyük kampanyanın ardından Ziraat Bankasının müşterilerine yeni avantajlar sunup sunmayacağı ise şimdiden büyük merak konusu oluyor. Bu konuda istekli olanların bankanın duyurularını takip etmesi uygun olduğunu söylemek mümkün olacak.


Geri Dön