24 / 04 / 2024

BİM'de satılacak yeni ürünler ağızları açık bıraktı! Yok artık diyeceksiniz

BİM'de satılacak yeni ürünler ağızları açık bıraktı! Yok artık diyeceksiniz

Uygun fiyatlı ürün satış politikasıyla Türkiye'de zincir market sektöründe büyüyen BİM'in mağazacılıkta geldiği son nokta şaşkınlık yarattı. Mağazalarında kırtasiye, elektronik hatta elektrikli bisiklet bile satan BİM şimdi satacağı ürünlerle duyanları hayretle içinde bırakacak.



Türkiye'de 1995 yılında Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaltmasıyla BİM markasıyla faaliyet göstermeye başlayan şirket şimdi de araç alım satımı ve konut işine girdi. Türkiye geneline yayılan 8 binden fazla mağazasıyla temel gıda ve tüketim malzemeleri satışı yapan BİM, şimdi de otomotiv ve gayrimenkul de satmaya başlayacak.

Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünde yaklaşık 750 ürün bulundururken aynı zamanda çok sayıda özel markalı ürünü de müşterilerine sunuyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön