28 / 03 / 2024

BİM’den beklenen yağ indirimi geldi! 30 Ağustos 5 litre Ayçiçek yağı ne kadar?

BİM’den beklenen yağ indirimi geldi! 30 Ağustos 5 litre Ayçiçek yağı ne kadar?

BİM indirimleri merakla takip ediliyor. İşte BİM’den beklenen yağ indirimi geldi! İşte detaylar!



 30 Ağustos 2022 Salı BİM aktüel kataloğu ürünleri yayınlandı. BİM’de pek çok üründe indirim yapıldığı belirtildi. 30 Ağustos aktüel ürün kataloğ dikkat çekti. BİM mağazalarında haftanın iki günü aktüel ürünleri tanıtılmaktadır. Salı ve Cuma günlerinde alışveriş tutkunlarıyla buluşan indirimli ürünler mağazalarda yerini alırken haftanın ilk indirimli ürünleri şunlardır;

30 AĞUSTOS 2022 BİM İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ NELERDİR?

BİM 30 Ağustos 2022 aktüel ürün kataloğun ilk sayfasında birçok üründe indirim yapıldı. Bu ürünler ise “probiyotik yoğurt, light yoğurt, organik yoğurt, sebzeli burger, makaron, süzme peynir, badem sütü, bitkisel sürülebilir yağ, organik yulaf ezmesi, glutensiz burgu makarna, tarhana cipsi, tahıl çeşitleri, damalı kurabiye ve karışık kuruyemiş” gibi ürünler yer alıyor.

Ayrıca yayımlanan kataloğunun bir diğer sayfasında da şu ürünler indirime girdi; “siyah zeytin, süzme çiçek balı, tost peyniri, yoğurt, üçgen peynir, sprey yağ, karbonat, labne, bakraç peyniri, beyaz sirke, Rus salatası, karışık kuruyemiş, yumuşak şeker, salatalık turşusu, mısır çerezi ve şekersiz gazlı içecek”

YAĞLAR 90 TL DAHA UCUZA SATILIYOR

Bunun yanı sıra BİM’de 5 litre Ayçiçek yağı diğer marketlere veya online marketlere göre daha indirimli halini görebilirsiniz. Bu durumda da diğer marketlerde 200 TL üzerinde olan 5 litre Ayçiçek yağı BİM’de 155 liraya satılıyor. BİM’deki Ayçiçek yağı fiyatı 155 lira iken, Tarım Kredi Kooperatif Birlik 5 LT Ayçiçek Yağı Pet 245 liraya PTTAVM mağazasında satılmaktadır. BİM’deki Ayçiçek yağı 90 TL daha ucuza bulabilirsiniz.

 İşte BİM’de indirime giren yağ fiyatları şunlardır;

BİM 30 AĞUSTOS YAĞ FİYATLARI

Sole Ayçiçek Yağı 5 Litre: 155 TL.

Sole Ayçiçek Yağı 2 litre: 69,00 TL.

Sole Ayçiçek Yağı 1 litre: 34,50 TL.

Sırım Riviera Zeytinyağı 2 litre: 107.50 TL.

Sırım Riviera Zeytinyağı 1 litre: 59.90 TL.

Sırım Natürel Sızma Zeytinyağı 1litre: 55.90 TL.

Orkide Ayçiçek Yağı 5 Litre 165 TL.

Konut fiyatları düştü mü? Konut fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar!

Öğretmenlere eğitim ödeneği ne zaman verilecek 2022? Öğretmen kırtasiye parası ne kadar?

Bakan Varank beklenen tarihi duyurdu! TOGG satışı başlıyor! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön