29 / 03 / 2024

Bim’den en ucuz çeyiz ürünleri! Bim 5 Ağustos fiyat listesi…

Bim’den en ucuz çeyiz ürünleri! Bim 5 Ağustos fiyat listesi…

Bim market haftanın belirli günlerinde çeşitli ürünlerin yer aldığı kataloğunu yayınlıyor. Her hafta yeni katalog yayınlayan Bim market, Salı ve Cuma günleri olmak üzere haftanın iki günü farklı aktüel ürünler raflarda yerini alıyor.



Salı günlerini genellikle gıda ürünlerinin satışına yer veren Bim marketler, Cuma günlerine gelindiğinde ise daha çok evinizin ihtiyacı elektronik ev aletlerine ve mutfak gereçlerine yer veriyor.


Bim marketler 5 Ağustos Cuma günü için içerisinde çeşit çeşit aktüel ürünlerin yer aldığı yeni bir katalog yayınlayarak pek çok ürünü tüketiciyle buluşturuyor. 5 Ağustos için yayınlanan katalogda çeyiz ürünleri dikkat çekiyor. Özellikle evlenecekler ve çeyiz hazırlığında olan tüketici için Bim hesaplı ürünleri alıcısıyla buluşturuyor. 


Çeyiz ürünleri kapsamında kahvaltı setlerinden meşrubat bardağına, kasede paspasa kadar pek çok çeyiz ürünü Bim marketlerde uygun fiyatlarıyla alıcısını bekliyor. Üstelik pek çok ürün nar desenli. Bim market sık sık belirli bir konsept yaparak farklı ürünleri aynı desende buluşturuyor.
 


Geri Dön