19 / 04 / 2024

BİMDER, İdlib'de inşa edeceği 20 konut için hayırseverlerden yardım bekliyor!

BİMDER, İdlib'de inşa edeceği 20 konut için hayırseverlerden yardım bekliyor!

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER), Suriye'nin İdlib kentinin Türkiye sınırına savaştan kaçarak yerleşen mülteciler için 20 Evlik konut inşa etmek istiyor.



Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER), Suriye'nin İdlib şehrinin Türkiye sınırına savaştan kaçarak yerleşen mülteciler için 20 Evlik konut inşa etmek istiyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Dernek Başkanı Mehmet Görür, yurt genelinde farklı yardım kampanyaları düzenlendiğini söyledi.

BİMDER, İdlib de inşa edeceği 20 konut için hayırseverlerden yardım bekliyor!

Kendilerinin farklılık yaparak 20 ev yapmayı alt hedef koyduklarını belirten Görür, ilçenin isminin yapılacak hanelerle hatıra kalmasını istediklerini söyledi. Görür, "Dostlarımızdan iki kardeşimiz cumartesi-pazar gününü İdlib'de zaman geçirdiler. Oradaki sıkıntıları gözleriyle görüp dernek yönetimimize anlattılar. Biz de dernek yönetimi olarak siz kıymetli dostlarımızın destekleriyle küçük de olsa orada bir Bozkır mahallemizi kurabilmek için 20 ev için bismillah dedik. Rabbim utandırmasın inşallah." şeklinde konuştu.

 

İdlib'e 26 briket ev inşa edilecek!


Geri Dön