25 / 04 / 2024

Bimeks İstanbul, Ankara ve Konya'da yeni mağazalar açtı!

Bimeks İstanbul, Ankara ve Konya'da yeni mağazalar açtı!

Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty’nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks’in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Bimeks, İstanbul, Ankara ve Konya'da 3 yeni mağazasını hizmete sundu...




Bimeks İstanbul Palladium,  Ankara  Kentpark ve Konya’da 3 yeni mağazada eş zamanlı açılışla hizmete girdi.


Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty’nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks’in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. İstanbul, Konya ve Ankara’da 5 Nisan Cumartesi günü açılan 3 yeni mağaza ile Türkiye genelinde mağaza sayısını 120’ye çıkardığı aktarıldı. Bimeks, İstanbul’daki mağaza sayısını 27’ye, Ankara’daki mağaza sayısını da 9 yükselttiği belirtildi.


Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Bimeks olarak 1990 yılından beri elektronik mağazacılığı konusunda çalıştıklarını belirterek, “Geçen sene Eletroworld, bu sene Darty’nin alımıyla, Darty’nin hem müşterilerini hem mağazasını hem de hizmetlerini devralmış olduk. Müşterilerimizi memnun edeceğimizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.


Akgiray, kendilerinin nasıl bir rekabetin beklediğine yönelik soruya, “2007 yılında Türkiye’ye 4-5 yabancı uluslar arası şirket geldi. Onlardan bir tanesi kaldı. Bu alışveriş merkezinde bir tek o var. Yerlilerin rekabet edeceğini düşünüyorum. Yabancı rekabetinin kısa bir sürede biteceğini düşünüyorum” diye konuştu.


Akgiray, taksit sınırlandırılmasının sadece telefonlara yönelik olduğunu belirtti.


Bimeks açılışlarına özel büyük indirim geleneğini tabela değişimlerinde de sürdürüyor. Mağaza açılışlarına büyük açılış indirimlerini ekleyen Bimeks, yeni mağazalarıyla binlerce çeşit ürünü daha teknoloji severlerin beğenisine sundu.


Tüm Darty mağazalarının eklenmesi ile mağaza sayısını 135'e, satış alanını 120 bin metrekareye çıkaracak olan Bimeks'in, 2014 yılında yeni açılacak mağazalarıyla yıl sonunda 150 mağazaya ulaşmayı hedeflediği belirtildi.



Kırıkhan Olay


Geri Dön