26 / 04 / 2024

bimeks kentpark

bimeks kentpark

Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty'nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks'in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Bimeks'in 3 yeni mağazası eş zamanlı açılışla hizmete girdi.

Bimeks İstanbul, Ankara ve Konya'da yeni mağazalar açtı!

Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty’nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks’in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Bimeks, İstanbul, Ankara ve Konya'da 3 yeni mağazasını hizmete sundu...

Çorum Kentpark için yıkımlar başladı!

Çorum'da yapımı devam eden Kentpark projesi kapsamında yıkımlar başladı. Sağlık Müdürlüğü’nün yıkıldığı projede Valilik Ek Hizmet Binası’nında yıkılması gündeme geldi.

Kentpark Kalamış Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kentpark Kalamış Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Sertaç Kıyıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çorum'a 40 milyon TL'lik Kentpark yatırımı!

Çorum Belediyesi'nin 40 milyon TL'lik yatırımı olan Kentpark’ta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Projenin yıl sonunda hizmete sunulması bekleniyor.

Çerkezköy Kentpark projesi başladı!

KENTPARK Projesi kapsamında Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Gazi Osman Paşa Mahallesinde bulunan yaklaşık 75 dönümlük alanda yeşil alan ve çevre düzenlemesi yapılacak.

Çorum Kentpark yıl sonunda tamamlanacak!

Çorum tarihinin tek seferde yapılan en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Kentpark’ın inşaatı son süret devam ederken Çorum Belediyesi tarafından parka dikilecek olan yetişmiş ağaçlar da Çorum’a geldi.

Kentpark AVM yılbaşında açık mı?

Kentpark AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kentpark AVM yılbaşında açık mı? Kentpark AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Kentpark AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kentpark AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

Kentpark AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kentpark AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Kentpark AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Urla Kentpark Tesisleri kiralama ihalesi 1 Eylül'de!

Kentpark Tesisleri Urla’ya kazandırılacak. Eski Çeşme yolu üzerinde eşsiz manzaraya sahip olan dev tesis ihaleyle kiralanacak. Tesisin ihalesi 1 Eylül 2016 Perşembe günü saat 10.00’da Urla Belediyesi'nde yapılacak.

Bimeks 138. mağazasını Ankara'da açtı!

Türkiye’de teknoloji perakendecisi denilince ilk akla gelen mağazası Bimeks, Ankara'da 9. mağazasını açtı. Bu kapsamda Bimeks, Ankara’da 9., Türkiye genelindeyse 138. mağazasını Ostim 100. Yıl Bulvarı’nda açtı

Çorum'a Kentpark ile 27 dönümlük yapay göl!

Çorum Belediyesi’nin büyük “Kentpark” projesi, 27 dönümlük yapay gölü sayesinde, Çorumluları bir anlamda su ile buluşturacak. Çorum’un en büyük parkının 4 katı büyüklüğünde olacak.

Kayseri Keykubat Kentpark projesinde son durum!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Kentpark projesiyle ilgili bir toplantı yaptı. Toplantıda proje çalışmalarıyla ilgili Başkan Çelik'e sunum yapıldı.

Kayseri Kentpark için çalışmalar başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Kentpark'ın yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu. Şeker Gölü'nü de içine alacak olan Kentpark bünyesinde Macerapark da bulunacak.

Kartaltepe Kentpark projesi Başkent'e nefes aldırıyor!

İlk etabı tamamlanan Kartaltepe Kentpark hakkında bilgi veren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'a nefes aldıracak olan bu proje aynı zamanda ilkleri de barındırıyor" dedi.

bimeks kentpark Haberi

bimeks kentpark


Bimeks İstanbul Palladium, Ankara Kentpark ve Konya'da 3 yeni mağazada eş zamanlı açılışla hizmete girdi. Yerlilerin rekabet edeceğini düşünüyorum. Yabancı rekabetinin kısa bir sürede biteceğini düşünüyorum" dedi. Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty'nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks'in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. 


İstanbul, Konya ve Ankara'da 5 Nisan Cumartesi günü açılan 3 yeni mağaza ile Türkiye genelinde mağaza sayısını 120'ye çıkardığı aktarıldı. Bimeks, İstanbul'daki mağaza sayısını 27'ye, Ankara'daki mağaza sayısını da 9 yükselttiği belirtildi. 


Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Bimeks olarak 1990 yılından beri elektronik mağazacılığı konusunda çalıştıklarını belirterek, "Geçen sene Eletroworld, bu sene Darty'nin alımıyla, Darty'nin hem müşterilerini hem mağazasını hem de hizmetlerini devralmış olduk. Müşterilerimizi memnun edeceğimizi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. 


Ankara İl...