20 / 04 / 2024

Bimeks'in sermayesinde herhangi bir değişiklik olmayacak!

Bimeks'in sermayesinde herhangi bir değişiklik olmayacak!

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş.'nin ElectroWorld İç Ve Dış Ticaret A.Ş. 'nin devir sonrası yapılması planlanan işlemler kapsamında yapılacak olan sermaye azaltımı...



Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


" 31.10.2013 tarihinde şirketimiz tarafından satın alınan ve bağlı ortaklığımız haline gelen ElectroWorld İç Ve Dış Ticaret A.Ş. 'nin devir sonrası yapılması planlanan işlemler kapsamında yapılacak olan sermaye azaltımı ile ilgili almış olduğu Yönetim Kurulu Kararı, Şirketimiz Yönetim Kurulunda görüşülmüş ve uygun görülerek  katılanların oy birliği ile  29.11.2013 tarih ve 2013-64 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile karar altına alınmıştır. "

denilmiştir


Görüldüğü üzere sözkonusu sermaye azaltımı işlemi bağlı ortaklığımız ElectroWorld İç ve Dış Ticaret A.Ş.'nin TTK'nın 473 ve 474. maddeleri gereğince yapacağı ve satınalma öncesinde planlanmış rutin bir işlemdir.İşlemin neticesinde Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş.nin ödenmiş sermaye yapısında bir değişiklik gerçekleşmeyecek olup, Şirketimizde planlanmış bir sermaye arttırımı veya azaltımı işlemi yoktur.





Geri Dön