25 / 04 / 2024

Binali Yıldırım Karşıyaka Stadı’nda incelemeler yapacak!

Binali Yıldırım Karşıyaka Stadı’nda incelemeler yapacak!

Cumartesi günü Gaziemir ve Buca ilçe kongrelerinde partililerle buluşacak olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Yıldırım, Pazar günü de ilki Selçuk olmak üzere ve Karabağlar ilçe kongrelerine katılacak.




Cumhurbaşkanı Özel Danışmanı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım bir dizi program için İzmir’e geliyor. Cumartesi günü Gaziemir ve Buca ilçe kongrelerinde partililerle buluşacak olan Yıldırım, Pazar günü de ilki Selçuk olmak üzere ve Karabağlar ilçe kongrelerine katılacak.


Binali Yıldırım, İzmir’de tartışma konusu olan Karşıyaka Stadı’nda da incelemeler yapacak. Cumartesi saat 13.00’de Karşıyaka stadına gidecek olan Yıldırım, Karşıyaka Heyetiyle de bir araya gelecek.


Eski kulüp başkanları ve üyelerden oluşan Karşıyaka Heyeti, geçtiğimiz hafta Ankara’ya stat çıkarması yaparak, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz’ın ardından Binali Yıldırım’ı ziyaret etmişti. Stat ile ilgili Karşıyakalılardan 15 bin imza topladıklarını bildiren heyet, Yıldırım’a stadın mevcut yerine yapılmasını istediklerini ifade etmişti. Cumhurbaşkanı Özel Danışmanı Binali Yıldırım da “2011 yılında İzmir’den aday gösterildiğimizde 35 proje içerisinde İzmir’e 2 stat sözü verdik, bu noktada çalışmalara başlandı ve ihale aşaması tamamlandı. Ancak bir takım yerel engellerden dolayı süreç uzadı. İzmirlilerin ve Karşıyakalıların iradesi bu stadın mevcut yerine yapılması noktasında, bizde bu noktada üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz, sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız” şeklinde konuşmuştu.





Yenigün


Geri Dön