19 / 04 / 2024

Binali Yıldırım: Kentsel dönüşüm İzmir'in geleceğidir!

Binali Yıldırım: Kentsel dönüşüm İzmir'in geleceğidir!

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, konuk olduğu Ben TVde İzmir'in geleceği ile ilgili önemli mesajlar verdi.



AK Parti  İzmir  Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, konuk olduğu Ben TVde İzmir'in geleceği ile ilgili önemli mesajlar verdi. Herkesi yarın sandığa çağıran Yıldırım, "Ben hemşehriniz olarak bu kente bugüne kadar hizmet ettim. Daha fazlasını yapmaya hazırım. İzmir'i İstanbul ile yarıştıracağım. Araştırma ve gelişmenin, sporun, turizmin çok yoğun olduğu bir il olacağız. İzmir'in bunu başaracak potansiyeli var. Hemşehrilerim moralini bozmasın. Kentsel dönüşüm İzmir'in geleceğidir. Bu yöndeki adımlar İzmir'i hem marka kent yapacak hem de 30 yıl boyunca insanlara işve aş sağlacaktır" dedi. Çok kısa süreli bir seçim dönemi geçirmelerine rağmen, İzmirlilerden hep sıcak ilgi gördüğünü, bunun da hizmetler sayesinde geliştiğini ifade eden Binali Yıldırım, bu seçimde de iyi bir sonuç alacaklarına inandığını, umutlu olduğunu, İzmirlilerin vereceği her görevi yapmaya hazır olduğunu söyledi. Partisinin İzmir'de yükseliş trendinde olduğunu kaydeden Yıldırım, 30 Mart seçimlerinde İzmirli hemşehrilerinin kendisine verdiği 947 bin oy desteğinin bu seçimde de devam edeceğine inandığını, hedeflerinin 1 milyon oy olduğunu söyledi. Yıldırım, İzmir'in hep Türkiye'de ilklerin şehri olduğunu hatırlatarak, "CHP bu haline güvenmesin. İzmirli geçmişte de olduğu gibi onları şaşırtıcı kararlar da verebilir. Bu bir dost tavsiyesidir. İzmir kimsenin kalesi değildir. İzmir demokrasinin, geleceğin ve samimiyetin kalesidir" diye konuştu. 


Seçim güvenliğinin yurt genelinde sağlandığına işaret eden Yıldırım, İzmir'de de Konak, Menemen, Buca, Torbalı ve Karabağlar'ın sandık açısından daha güvenli ele alınacağına işaret etti. Yıkımı gerçekleştirilen Alsancak Stadı'nın 12 bin kişilik olacağını, belki bir miktar daha kapasite artırılabileceğini belirten Binali Yıldırım, "Burada AVM falan olmayacak. Belediyenin bir miktar yeri var. Onun verilmesi bekleniyor. Planları yapıldı, ihalesi de verildi" dedi. 


İzmir'in esas arenasının yine Atatürk Stadı olacağını müjdeleyen Yıldırım, "Atatürk, yeni kurallara göre olimpik ölçülerde bir stada dönüşecek. Yıkılıp yeniden yapılacak ve şehrin en önemli alametlerinden birisi olacak. Farklı unsurlar da ilave olacak. Uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacak"şeklinde konuştu. 


Posta Ege


Geri Dön