19 / 04 / 2024

Binance genel merkez kurmak için çalışmalara başladı!

Binance genel merkez kurmak için çalışmalara başladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, genel merkez kurmak için çalışmalara başladı. Binance genel merkez açarak sanal şirket statüsünden kurtulacak. 



Kripto Para borsaları güven vermek adına sanal olmaktan kurtulmak istiyor. Hürriyet'ye yer alan habere göre; dünyanın en büyükleri arasında bulunan Binance, Genel Merkez kurmak için Birleşik Arap Emirlikleri'ni tercih edebilir. Dubai ya da Abu Dhabi'de kurulacak olan genel merkez ile sanallıktan çıkacak olan Binance piyasanın da güvenini elde edecek. 

Binance eleştirileri bitirmek için genel merkez kurma planlarını hızlandırırken Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki regülatörlerle de görüşmelerine devam ediyor. 

Binance genel merkez kurmak için çalışmalara başladı!

Binance yöneticileri Abu Dhabi Global Market, Dubai International Finance Center ve Dubai Multe Commodities Center özel ekonomik bölgelerindeki yetkililer ile görüşerek olası taşınma için temas kurdular. 

İLKLERDEN BİRİ OLACAK

Genel merkez oluşturacak olan Binance böylece regüle edilmiş bir finansal kuruluş unvanına da sahip olmak için önemli bir adım atacak.

Binance Endonezya’da kripto platformu kuracak!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön