25 / 04 / 2024

Binance'dan kripto para ekosistemine 100 milyon Euro'luk yatırım!

Binance'dan kripto para ekosistemine 100 milyon Euro'luk yatırım!

Binance, Fransa'da Avrupa'nın blockchain ve kripto para ekosistemini geliştirmek amacıyla 100 milyon Euro'luk bir girişime start verdi.



Binance, Fransa ve Avrupa'nın blok zinciri ve kripto para ekosistemini geliştirmek amacıyla France Fintech ile iş birliği yaparak, 100 milyon Euro'luk bir yatırım gerçekleştirdiğini açıkladı.Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Binance'nin CEO'su Changpeng Zho (CZ), Paris'te gerçekleştirilen konferansta "Objective Moon" ismini verdikleri girişimin ayrıntılarını duyurdu. CZ, "Fransa'daki yatırımımızla birlikte Avrupa'nın blockchain ve kripto para alanında gelişimini desteklemek istiyoruz" açıklamasında bulundu. 

Binance dan kripto para ekosistemine 100 milyon Euro luk yatırım!

Fransa Fintech Başkanı Alain Clot ise iş birliğiyle ilgili şunları söyledi: 

"Fransa'nın merkezi olmayan finans alanında Avrupa'nın önde gelen oyuncusu olmak için düzenleme, yetenek ve uzmanlık açısından benzersiz bir konuma sahip olduğunu düşünüyoruz. Binance ile başlayan bu iş birliği ile ekosistemin önümüzdeki yıllarda dünyada önemli ölçüde büyümesine katkı sağlayacağına inanıyoruz." 

Binance dan kripto para ekosistemine 100 milyon Euro luk yatırım!

100 milyon euroluk girişim, 3 önemli inovasyon projesi

Binance'nin finanse ettiği ve kar amacı gütmeyen bir dernek olan France FinTech'in destek verdiği proje, Fransa'da bir Binance Araştırma ve Geliştirme Merkezi'nin kurulmasını, blok zincir güvenliğinin kritik bir unsuru olacak 'Objective Moon Accelerator' isimli merkeziyetsiz defter teknolojisi hızlandırıcısının (DLT) geliştirilmesi projesini ve kripto para ekosistemine yeni yetenekler kazandıracak çevrimiçi eğitim programını kapsıyor.

Binance dan kripto para ekosistemine 100 milyon Euro luk yatırım!

Proje çerçevesinde, Fransa merkezli çevrimiçi eğitim platformu OpenClassrooms ve kripto donanım sağlayıcısı Ledger da eğitim programının geliştirilmesine katkıda bulunacak.

Şirket, gelecek süreçte yatırımlarını Türkiye de dahil olmak üzere Avrupa'nın birçok ülkesinde yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Kripto para borsasında hack şoku!

Binance 31 Aralık'ta Çin'den çekiliyor!

Kripto para devri kapanacak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön