20 / 04 / 2024

Binance’dan Rusya değerlendirmesi: Yaptırımlar kripto paralarla mı atlatılacak?

Binance’dan Rusya değerlendirmesi: Yaptırımlar kripto paralarla mı atlatılacak?

Rusya, Ukrayna’ya gerçekleştirdiği askeri harekat sebebiyle sert ekonomik yaptırımlarla karşılaşırken, kripto dünyasından konuya ilişkin ilk değerlendirme yapıldı. 



Dünyanın işlem hacmi açısından en büyük kripto para borsası olarak belirtilen Binance'tan, yaptırıma hedef olan Rus müşterilerinin hesaplarını işleme kapatılacağı ancak, Rus vatandaşların tümünün hesaplarını dondurulmayacağı duyuruldu.

Ukrayna Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov tarafından dün gerçekleştirilen açıklamada, dikkat çeken bir istekte bulundu, buna göre Fedorov, büyük kripto para platformlarından Rus vatandaşların dijital cüzdanlarına blok koyulmasını talep etmişti.

Binance’dan Rusya değerlendirmesi: Yaptırımlar kripto paralarla mı atlatılacak?

Sözcü'de yer alan habere göre; Rusya'nın Binance için oldukça geniş ve büyük bir pazar olduğu ifade edilirken; Binance’in Rusça Telegram kanalına 113 binden fazla kişinin üye olduğu belirlendi.

Binance, 2019 yılından bu güne dijital ödeme şirketi olan Advcash aracılığıyla müşterileri için ruble mevduatı yatırma ve çekme imkanı sunuyor.



 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön