28 / 03 / 2024

Binance'nin ABD CEO'su istifa etti!

Binance'nin ABD CEO'su istifa etti!

Yaklaşık 3 aydır görevde olan Binance'in ABD CEO'su Brian Brooks geçtiğimiz Cuma görevinden ayrıldı.



Binance'in ABD CEO'su Brian Brooks, istifa ettiğini açıkladı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Brian Brooks, Twitter'da "@BinanceUS CEO'luğundan istifa ettiğimi hepinizin bilmesini istiyorum. Meslektaşlarıma başarılar diliyorum" açıklamasını yaptı.

Binance'in kurucusu Changpeng Zhao, Twitter'da "Brian'ın BinanceUS için yaptığı çalışma paha biçilmezdi ve onun kripto endüstrisinin büyümesinin ayrılmaz bir parçası olmaya devam edeceğini umuyoruz" yorumunu yaptı.

 Binance nin ABD CEO su istifa etti!

Birçok ülkede işlem yapmıştı

İngiltere'nin finansal gözlemcisi, Binance'in ülkede düzenlenmiş faaliyetler yürütmesini yasakladı. Japonya'nın düzenleyicisi, Binance'in orada yasadışı bir şekilde faaliyet gösterdiğini dile getirdi. Bloomberg News, ABD'de Binance'in Adalet Bakanlığı, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu ve vergi makamları tarafından da araştırıldığını açıkladı.

Küresel çapta gözlemciler, kripto para birimlerindeki patlamanın kara para aklamaya yardımcı olduğundan ve sistemik riskleri artırdığından da oldukça tedirgin.

Kripto para piyasasında sert hareketlenme başladı!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön