26 / 04 / 2024

Binance CEO'su 'Luna' açıklaması ile herkesi şok etti!

Binance CEO'su 'Luna' açıklaması ile herkesi şok etti!

Binance CEO'su Zhao, günlerdir tartışmaların odağında olan 'Luna' hakkında yaptığı açıklama ile yatırımcıları adeta şok etti.



Kripto para yatırımcılığının önde kuruluşlarından Binance CEO'su Changpeng Zhao, günlerdir gündemden düşmeyen Luna hakkında açıklama yaptı. Luna'nın neden yeniden işlem gördüğünü de yanıtlayan Zhao yaptığı açıklama ile yatırımcıları oldukça sinirlendirdi.

Son günlerin kripto para yatırımcılarının gündemini yoğun bir şekilde meşgul eden Luna, sadece bir gün içerisinde yüzde 97 civarında bir değer kaybı yaşamış, yatırımcılar ise isyan etmişti. Luna'nın çakılışıyla eş zamanlı olarak UST'nin de çökmesiyle yatırımcıların zararı zirveye çıkmıştı.

Binance CEO su Luna açıklaması ile herkesi şok etti!

Yaşanan bu hadiselerle beraber tüm gözler Binance'nin CEO'su Changpeng Zhao'ya çevrilmişti Zhao son olayların ardından bir açıklama yaptı. Ancak yapılan açıklama yatırımcıları isyan ettirdi.

Kripto para yatırımcılarının pek çoğunun tercih ettiği platform Binance, Luna faciası ile beraber bu kripto paranın işlemlerine stop vermişti. İşlemlerin durdurulmasından bir süre sonra Luna yeniden işleme açıldı.
"Piyasa Böyle Bir Yer"

Sosyal medya platformu Reddit'te düzenleen bir etkinlikte Luna'nın neden işleme açıldığında yönelik bir soruya Zhao, "Kimse size zorla alın demedi" yanıtını verdi.

Binance CEO su Luna açıklaması ile herkesi şok etti!

Reddit'teki bir soru cevap etkinliğine katılan dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in CEO'su Changpeng Zhao, neden böyle bir karar aldıklarını açıkladı.

Zhoa, "Piyasanın kendi kuralları bulunuyor. Risk sevek yatırımcılar böyle alımlar yapabiliyor. Piyasa dediğimiz şey böyle bir yer." yanıtını verdi.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 23 Mayıs 2022 tarihinde saat 23.17’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 15,93 TL, euro 17,03 TL, altının gramı ise 951,30 TL değerinde.

 

Otomobil almayı düşünenleri korkutan haber!

Turizme sektöründe Suudi Arabistan şoku

Dolar ve borsadaki düşüşün nedeni ortaya çıktı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön