19 / 04 / 2024

zhao

zhao

Kripto serveti 100 milyar dolara ulaşan Binance CEO'su'nun servetinin 10 milyar dolara kadar çekildiği ve kriz nedeniyle 86 milyar dolar kaybettiği ortaya çıktı.

Binance CEO'su 'Luna' açıklaması ile herkesi şok etti!

Binance CEO'su Zhao, günlerdir tartışmaların odağında olan 'Luna' hakkında yaptığı açıklama ile yatırımcıları adeta şok etti.

Bitcoin kayıplarının tamamını geri almayı başardı

Pazartesi günü SEC’in Binance borsasının kurucusu Changpeng Zhao’ya ve Amerika merkezli kripto para şirketi Coinbase’e dava açmıştı. Bu nedenle, ciddi satışlarla karşılaşan kripto para piyasası, dün öğleden sonra verdiği kayıpların tümünü geri almayı başardı.

Binance yatırımcılarının 2.2 milyar doları riskte!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Binance'in kuruluşları ile şirketin kurucusu Changpeng Zhao'ya 13 suçlamayla dava açmasından sonra 2,2 milyar doların büyük bir risk altında olduğuna vurgu yaptı. İşte ayrıntılar...

SEC Binance'e ve Changpeng Zhao'ya dava açtı!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Binance'in kuruluşları ve şirketin kurucusu Changpeng Zhao'ya toplamda 13 suçlamayla dava açtı.

Herkes bunu Konuşuyor! Binance CEO’sundan flaş Bitcoin yorumu!

Bitcoin (BTC) yeniden ivme kazanırken, işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in CEO'su Changpeng Zhao da dikkat çekici bir açıklama yaptı.

Binance CEO’sundan kripto para tavsiyeleri! “Bitcoin çöktü” diyenlere yanıt verdi

Binance’ın CEO’su Changpeng Zhao (CZ) ve Ethereum mucidi Vitalik Buterin, kripto paraya yatırımcılarına tavsiyelerde bulundu. CZ, kripto piyasasındaki krizler nedeniyle ‘Bitcoin artık öldü’ diyenlere de yanıt verdi.

Coin yatırımcılarına müjde! Binance kurtarma planını duyurdu!

BTC'de son günlerde büyük bir çakılma yaşanırken, Binance CEO'su Changpeng Zhao'nun kripto projelerini bir kurtarma fonu ile destekleyeceğini açıklamasıyla yüzde 5'lik bir yükseliş gerçekleşti.

Kripto para borsasında büyük kriz! İflas işlemleri resmen başladı

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance'in Kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Changpeng Zhao, FTX'teki erimenin tam etkisinin henüz hissedilmediğini ifade ederek, "kademeli" kripto krizi konusunda kullanıcılara uyarıda bulundu. FTX'ten bugün yapılan açıklamada ise şirketin ABD’de iflas süreci başlattı

Kripto para borsasında flaş gelişme! Binance, rakibi FTX'i satın alıyor

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance’in Kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Changpeng Zhao, işlem hacmi bakımından en büyük üçüncü kripto borsası FTX’i satın almayı planladıklarını duyurdu.

Binance'dan beklenmedik hamle! Rakibi FTX'i satın alacak!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in kurucusu ve CEO'su Changpong Zhao, işlem hacmine göre üçüncü en büyük kripto para borsası olan FTX'i satın alma planlarını açıkladı.

Türkiye’den güneş enerjisinde sevindirici haber!  Elektrik üretme konusunda avantajlı

Huawei Türkiye Digital Power İş Grubu Direktörü Gavin Zhao, "Türkiye, yüksek güneş ve radyasyon potansiyeli ile güneş enerjisinden elektrik üretme konusunda önemli bir avantaja sahip" dedi.

Bakan Nebati Binance'ın CEO'su Zhao ile görüştü!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kripto para borsası Binance’in kurucusu Changpeng Zhao ile video konferans aracılığıyla görüştü.

Ünlü CEO kripto para piyasasını inceledi! 2 sene artış, 2 sene ise çöküş!

Binance CEO’su Changpeng Zhao, kripto paraların fiyat hareketlerini inceledi! CEO, Bitcoin ve altcoin varlıklarının 4 senelik döngüye sahip olduğunu açıkladı. Buna göre, kripto varlıklarda 2 sene artış, 2 sene ise çöküş meydana geliyor ve bu tamamen periyodik bir biçimde gerçekleşiyor. İşte detaylar

Binance CEO'su 'Luna' açıklaması ile herkesi şok etti!

Binance CEO'su Zhao, günlerdir tartışmaların odağında olan 'Luna' hakkında yaptığı açıklama ile yatırımcıları adeta şok etti.

zhao Haberi

zhao

Dünyanın önde gelen kripto para platformu Binance'nin CEO'su Changpeng Zhao, geçmişte LUNA'ya 3 milyon dolar yaptırım yapmış ancak yaşanan çöküş sebebiyle 1.6 milyar dolar civarında bir kayıp yaşamıştı. Zhao şimdi de kripto camiasında yaşanan kriz ve Bitcoin'in 20 bin dolara kadar çekilmesinden kaynaklı çöküş nedeniyle zor günler yaşıyor.

Binance CEO'su Zhao daha önce verdiği bir röportajda 50 milyon dolaylarında LUNA'yı diğer yatırımlarıyla beraber cüzdanında sakladığını ifade etmişti. Zhao daha sonra bu kaybın çok önemli olmadığını sadece 3 milyon dolarlık bir yatırım yaptığını ifade etmişti.

Servetinin yüzde 90'ını kaybetti

Ancka bugün itibari ile başta Bitcoin olmak üzere tüm kripto para piyasası ciddi bir çöküş döneminde. Ekonomide yaşanan krizlerden dolayı yatırımcıların güvenli limanlara yönelmesi coin piyasasını da derinden sarstı. 

Kripto serveti 100 milyar...