29 / 03 / 2024

Binance CEO'su zor durumda! Zarar gittikçe büyüyor

Binance CEO'su zor durumda! Zarar gittikçe büyüyor

Kripto serveti 100 milyar dolara ulaşan Binance CEO'su'nun servetinin 10 milyar dolara kadar çekildiği ve kriz nedeniyle 86 milyar dolar kaybettiği ortaya çıktı.



Dünyanın önde gelen kripto para platformu Binance'nin CEO'su Changpeng Zhao, geçmişte LUNA'ya 3 milyon dolar yaptırım yapmış ancak yaşanan çöküş sebebiyle 1.6 milyar dolar civarında bir kayıp yaşamıştı. Zhao şimdi de kripto camiasında yaşanan kriz ve Bitcoin'in 20 bin dolara kadar çekilmesinden kaynaklı çöküş nedeniyle zor günler yaşıyor.

Binance CEO'su Zhao daha önce verdiği bir röportajda 50 milyon dolaylarında LUNA'yı diğer yatırımlarıyla beraber cüzdanında sakladığını ifade etmişti. Zhao daha sonra bu kaybın çok önemli olmadığını sadece 3 milyon dolarlık bir yatırım yaptığını ifade etmişti.

Servetinin yüzde 90'ını kaybetti

Binance CEO su zor durumda! Zarar gittikçe büyüyor

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön