26 / 04 / 2024

binance

binance

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, sahip olduğu potansiyeli dikkate alarak Türkiye'deki faaliyet ve yatırımlarını artırmayı hedefliyor. Ülkemizde blok zincir ekosistemini daha iyi anlatabilmek için gayret ettiklerini bildiren Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor. İşte haberin devamı…

Binance CEO'su zor durumda! Zarar gittikçe büyüyor

Kripto serveti 100 milyar dolara ulaşan Binance CEO'su'nun servetinin 10 milyar dolara kadar çekildiği ve kriz nedeniyle 86 milyar dolar kaybettiği ortaya çıktı.

Kripto para piyasasında deprem üstüne deprem! Bir kripto devi daha tüm işlemleri durdu

Kripto para piyasasında Celcius'un ardından Binance'dan da flaş bir karar geldi.

Binance CEO'su 'Luna' açıklaması ile herkesi şok etti!

Binance CEO'su Zhao, günlerdir tartışmaların odağında olan 'Luna' hakkında yaptığı açıklama ile yatırımcıları adeta şok etti.

Binance'den kritik atak geldi: Yasal işlem başlatılıyor! Türkiye'deki yatırımcılar tehlikenin eşiğinde

Binance'nin Türkiye uzantısı Binance Türkiye'den bugün kritik bir açıklama geldi. Yatırımcıları sahte Binance reklam panoları için uyarıda bulundu ve yasal sürecin başlatıldığını duyurdu. İşte detaylar...

Binance, Bitcoin'i Lightning Network ile Entegre Etti: Kullanıcılar İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor mu

Binance, Bitcoin (BTC) entegrasyonunu tamamladığını duyurarak Lightning Network üzerinden yeni bir döneme adım attı. Haftaya Bitcoin duyurusuyla başlayan Binance, pek çok Bitcoin yatırımcısını ilgilendiren bir açıklama yaptı. İşte yeni döneme adım atan Binance ile ilgili detaylar…

Kripto para borsası Binance 1.000'den fazla çalışanını işten çıkardı!

Kripto para borsası Binance'den son dakika haberi geldi. Binance 1.000'den fazla çalışanı işten çıkardığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

Binance için Avrupa'da dikkat çeken gelişme!

Borsanın euro işlemleri için mevcut bankacılık ortağı olan Paysafe Payment Solutions Ltd, 25 Eylül tarihinden itibaren kripto para borsasını desteklemeyi bırakacağını açıkladı.

Binance'den dolar hamlesi! Para yatırma işlemleri askıya alındı

Binance'in ABD kolu düzenleyici kurumların aleyhine açılan davadan sonra dolar cinsi para yatırma işlemlerini askıya aldı.

Bitcoin kayıplarının tamamını geri almayı başardı

Pazartesi günü SEC’in Binance borsasının kurucusu Changpeng Zhao’ya ve Amerika merkezli kripto para şirketi Coinbase’e dava açmıştı. Bu nedenle, ciddi satışlarla karşılaşan kripto para piyasası, dün öğleden sonra verdiği kayıpların tümünü geri almayı başardı.

SEC, Binance'in ABD'deki varlıklarının dondurulmasını talep etti!

Paylaşılan detaylara göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), dava açtığı kripto para borsası Binance'in ABD'deki varlıklarının dondurulmasını talep etti.

Binance yatırımcılarının 2.2 milyar doları riskte!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Binance'in kuruluşları ile şirketin kurucusu Changpeng Zhao'ya 13 suçlamayla dava açmasından sonra 2,2 milyar doların büyük bir risk altında olduğuna vurgu yaptı. İşte ayrıntılar...

SEC Binance'e ve Changpeng Zhao'ya dava açtı!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Binance'in kuruluşları ve şirketin kurucusu Changpeng Zhao'ya toplamda 13 suçlamayla dava açtı.

Kripto para piyasasında deprem! Dev şirket o pazardan çekildi 

Kripto para piyasasında geniş bir kullanıcı kitlesine sahip ve dünya genelinde popülerlik kazanmış kripto para borsalarından biri olan Binance, beklenmedik bir şekilde Kanada pazarından çekilme kararı aldı. İşte detaylar.

Binance o ülkeden de çekildi! 

Global manada ismini en çok duyuran ve en çok işlem yapılan  kripto borsası Binance, Kanada'daki sahasından çekilme kararı aldığını açıkladı. Karar ülkedeki regülasyonlar sebebiyle alındı.

Binance’de spot işlemler neden geçici olarak durduruldu! İşte perde arkası

Popüler kripto para Binance'nin spot piyasa sistemindeki hatanın tüm dünyadaki Binance yatırımcıları için yapılan ticaret işlemlerinin durdurulmasına sebep olduğu tasdik edildi.

Dev kripto borsasında kritik gelişme! Binance’e ambargo uyguluyor!

Dev kripto borsasında kritik gelişme yaşandı. Coinbase, Binance'in kendi stablecoin'ini askıya aldı. Coinbase, BUSD alım-satım çiftini listelemeyi bıraktı. İşte haberin detayları…

binance Haberi

binance

​​​​Binance Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez, Anadolu Ajans muhabirine verdiği demeçte, ülkede ikinci yılını dolduran şirketin faaliyetleri ve hedeflerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Dönmez, dünyanın lider kripto borsası olmanın artılarının, yeni alanlara ve yeni potansiyel bölgelere açılım yapmalarını ve en önemli ülkelerden biri konumunda olan Türkiye'de kullanıcılarla buluşmalarını sağladığını söyledi.

Kendilerini yalnızca lider konumdaki kripto borsası olarak görmediklerini vurgulayan Dönmez, aynı zamanda blok zincir (blockchain) ekosistemi başta olmak üzere teknolojik inovasyon konularının da önünü açtıklarını, burada da lokomotif bir güç konumunda olduklarını düşündüğünü belirtti. Dönmez, devamında şöyle konuştu:

"Kurulduğumuz yıldan bu zamana istihdamda 200 kattan daha fazla büyüme gösterdik. Özellikle geçtiğimiz 2 yılda Türkiye'de de istihdamımızı önemli ölçüde artırdık. İnsan kaynağı anlamında ülkemize yatırım yapmaya devam ediyoruz.”

Ardından, “Binance Türkiye olarak kullanıcılarımızın bize...