19 / 04 / 2024

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor..

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor..

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, sahip olduğu potansiyeli dikkate alarak Türkiye'deki faaliyet ve yatırımlarını artırmayı hedefliyor. Ülkemizde blok zincir ekosistemini daha iyi anlatabilmek için gayret ettiklerini bildiren Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor. İşte haberin devamı…



​​​​Binance Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez, Anadolu Ajans muhabirine verdiği demeçte, ülkede ikinci yılını dolduran şirketin faaliyetleri ve hedeflerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Dönmez, dünyanın lider kripto borsası olmanın artılarının, yeni alanlara ve yeni potansiyel bölgelere açılım yapmalarını ve en önemli ülkelerden biri konumunda olan Türkiye'de kullanıcılarla buluşmalarını sağladığını söyledi.

Kendilerini yalnızca lider konumdaki kripto borsası olarak görmediklerini vurgulayan Dönmez, aynı zamanda blok zincir (blockchain) ekosistemi başta olmak üzere teknolojik inovasyon konularının da önünü açtıklarını, burada da lokomotif bir güç konumunda olduklarını düşündüğünü belirtti. Dönmez, devamında şöyle konuştu:

"Kurulduğumuz yıldan bu zamana istihdamda 200 kattan daha fazla büyüme gösterdik. Özellikle geçtiğimiz 2 yılda Türkiye'de de istihdamımızı önemli ölçüde artırdık. İnsan kaynağı anlamında ülkemize yatırım yapmaya devam ediyoruz.”

 Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor..

Ardından, “Binance Türkiye olarak kullanıcılarımızın bize duydukları güven ve gösterdiği ilgiden dolayı çok mutluyuz. Binance Türkiye için kullanıcılarımız, yaptığımız işin tam merkezinde yer alıyor. Faaliyete geçtiğimiz ilk günden bu yana onların güvenliği bizim için en önemli öncelik. Bu yüzden en gelişmiş güvenlik kontrollerini, veri gizlilik protokol ve kontrollerini tüm Binance ekosistemi içinde ciddi bir şekilde hayata geçiriyoruz. Güven endeksli çalışmalarımıza daha da ivme kazandırarak Türkiye'de olan etkimizi daha çok artırmayı hedefliyoruz. Bu yönde gelecek yıl içinde çeşitli projeler ve iş birlikleri ile kullanıcılarımızın deneyimini daha da üst seviyelere çıkarmayı amaçlıyoruz."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön