24 / 04 / 2024

kripto

kripto

Thodex'in CEO’su kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, Arnavutluk’ta hakim karşısına çıkmıştı. Sonraki yakalanmasından sonra 29 günün ardından resmi iade talebinin gönderildiği gibi haberler çıkmıştı. Adalet bakanlığı ise gecikmeden Faruk Fatih Özer ile ilgili açıklama yaptı…

Bitcoin gergin ip üzerinde yürüyor!

Küresel piyasalardaki tüm varlık sınıflarında olduğu gibi, kriptolarda da dikkatler Fed'in faiz oranlarına ilişkin kararına odaklandı. Fed'den güçlü bir faiz artırımı beklentileri, Bitcoin'i iki yılın en düşük seviyesine gönderdi. 

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor..

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, sahip olduğu potansiyeli dikkate alarak Türkiye'deki faaliyet ve yatırımlarını artırmayı hedefliyor. Ülkemizde blok zincir ekosistemini daha iyi anlatabilmek için gayret ettiklerini bildiren Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor. İşte haberin devamı…

Bitcoin popülerliğini yitirdi! Google aramalarında son iki senenin en düşük seviyesinde!

Google aramalarında "bitcoin satın al" anahtar kelimesine ilgi 2 senenin en düşük seviyesini gördü!

Kriptoda yeni trend “akıllı copytrading”

2022 yılı ile birlikte kripto para birimleri büyük bir kış yaşadı. Açıklanan CoinMarketCap verileri Bitcoin’in 12 yıllık varlığı boyunca en kötü 6 ayının 2022 yılında yaşandığını gösteriyor. 6 aylık performansı gözlendiğinde yatırımcıların riskleri azaltmak için kripto vadeli işlemlerine yöneldi gör

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Uzmanlar karamsar! Krito paralar eriyor mu?

Bitcoin yatırıcımları kar beklentisiyle borçlanarak, kripto paralara yatırım yapmaya devam ediyor ancak uzmanlardan yatırımcıları endişelendiren tahminler geldi.

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında 588 mağdurun ifadesine ulaşıldı!

Anadolu Ajansı muhabiri, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "Thodex" soruşturması kapsamında şikayette bulunan 588 mağdurdan bazılarının ifadesine ulaştı.İşte haberin ayrıntıları..

Yanlışlıkla milyoner oldu! Kripto...

Yaşanan tuhaf bir olay Avusturya'da bir kişiyi yanlışlıkla milyoner yaptı. crypto.com isimli kripto para borsası, bir kullanıcısına 100 dolar yerine hatayla 10,5 milyon dolar gönderdi.

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Bitcoin'de aylar sonra bir ilk! 

Kripto paralarda düşüş sürüyor. 69 bin dolara ulaşarak zirveyi gören Bitcoin, 20 bin doların altına kadar geriledi. Bitcoin'in son yedi gündeki değer kaybı yüzde 6'ya ulaştı.

Kriptoya yatırım yapan zarar etti! Kripto borsasının hali ne olacak?

Kripto para piyasalarında düşüşler devam ediyor. Borsalarda yeniden sert satışlar görüldü. Lider kripto para birimi olan Bitcoin tarihi zirvesinden % 69 oranında uzaklaştı. İşte detaylar…

Bitcoin madencilerinin kaybı 1 milyar dolardan fazla!

Kripto çöküşünün ardından Bitcoin madencilerinin zararı ortaya çıktı. Amerikalı üç büyük kripto madencisi, 1 milyar dolardan fazla kayıplarının olduğunu bildirdi.

Fed'in faiz kararına kripto para piyasası ne tepki verecek?

FED’in faiz kararını açıklamasına negatif yönde cevap veren Bitcoin’de (BTC) tekrar bir düşüş olup olmayacağı merak konusu.

Kripto para vurgununa bir yenisi daha eklendi! Türkiye'de faaliyet gösteriyordu!

Minex Partner platformuna yüksek kazanç ümidiyle paralarını yatıran çok sayıda yatırımcı, paralarını çekemedi. Kripto yatırımcıları olay üzerine savcılıklara şikayet yağdırdı.

ABD G7'de  kripto para gelişmeleri tartışılacak!

ABD G7 toplantılarında, kripto para birimine yönelik gelişmeleri değerlendirecek.

Prof. Dr. Nuroğlu: Kripto para piyasalarında dalga boyu yükseliyor!

Türk-Alman Üniversitesi’nde İktisat Bölümü Başkanı olan Prof. Dr. Elif Nuroğlu, kripto para piyasasına yönelik analizlerde bulundu.

Kripto paralarda son durum ne?

Kripto paralarda hareketlilik devam ediyor. Son olarak piyasada en büyük hacme sahip olan Bitcoin  32 bin 400 dolara düşerken toplam piyasa hacmi de 1.49 trilyona indi.

Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı!

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in ardından, evlilik teklifiyle gündeme gelen Şeyma Subaşı adına da kripto para çıkartıldı.

Kripto para alacaklar dikkat! Bu 6 soru çok önemli!

Ünlü servet yöneticisi Rick Eling, kripto para piyasalarıyla ilgili değerlendirmeler yaptı. Rick Eling, kripto para yatırımı yapacak olan herkes için tavsiyelerde bulundu.

Kripto savaşı çıktı!

Kripto para borsasını sarsan Elon Musk'a eleştiriler bitmiyor. Binance’nin patronu Zhao, Musk'a sert eleştirilerine devam ediyor.

ATM'den kripto para alım satımı için inceleme başladı!

Türkiye'de ATM'ler üzerinden kripto para alım ve satım işlemi yapılabiliyor. Merkez Bankası, söz konusu işlemler için inceleme başlattı. 

Kanada'da kripto para borsasının kurucusu öldü: 76 bin yatırımcı ortada kaldı!

Kanada'nın kripto para borsası QuadrigaCX'in kurucusu Gerald Cotten'ın ani bir şekilde vefat etti. Müşterileri öldüğüne inanmadıkları Cotten'ın mezarından çıkarılmasını istedi. Soruşturmaya FBI da katıldı.

Kripto paralarda FUD paniği!

Kripto paralarda son günlerde yaşanan düşüş yatırımcıları endişelendirdi. Borsada işlemler yapanlar FUD paniği yaşıyor. 

Kripto paralar nasıl düzenlenmeli?

Kripto paralar son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Ülkemizde de yaşanan vurgunlarla gündemde bomba etkisi yaratan Thodex vurgunu, kripto paralardaki düzenleme ihtiyacını yeniden gözler önüne serdi. Peki kripto paralar nasıl düzenlenmeli?

Kripto paralarda dolandırıcılık dava süreçleri!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Zafer İşeri bugünkü köşe yazısında kripto para ile dolandırıcılık suçlarını kaleme aldı. İşte İşeri'nin o yazısı...

Kripto paralarda son durum ne? 

Kripto para borsası son günlerde durgun seyrini korurken Binance Coin yüzde 13 değer kazandı.

Kripto paraların geleceği ne olacak?

Ekonomistler kripto para piyasalarına ilişkin ne düşünüyor? Kripto paraların geleceği ne olacak? Kripto paralar değerlenecek mi? Tüm bu sorular yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte bu soruların yanıtları...

kripto Haberi

kripto

21 Nisan 2021 akşamı Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yaklaşık 2 milyar dolarla beraber yurt dışında kaçmıştı. Yapılan ilk açıklamada kaçma gibi durumun olmadığı söylenmişti. Ama olayın açığa çıkması uzun sürmedi. Kırmızı bültenle aranan Thodex'in kurucusu Fatih Özer, 30 Ağustos tarihinde Arnavutluk'ta yakalanmıştı.

Adalet Bakanlığından yapılan açıklamada, Faruk Fatih Özer'in iadesine ilişkin süreç hakkında bazı basın yayın organlarında asılsız haberlerin yer aldığını söyleyerek, Arnavutluk'ta tutuklanan 'Thodex' borsasının sahibi Faruk Fatih Özer'in, yakalanmasından sonra 29 günün ardından resmi iade talebinin gönderildiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı açıklandı.

Arnavutluk resmi makamları tarafından gönderilen 13 Eylül 2022 tarihli yazı ile Özer hakkındaki iade yapılmasının talep edildiği, bunun üzerine 16 Eylül 2022 tarihinde Arnavutluk makamlarına, iade talebinin önceden de iletildiği belirtilerek ihtiyaten tekrar gönderildiği belirtildi.

Bakanlığın yaptığı...