26 / 04 / 2024

Bitcoin gergin ip üzerinde yürüyor!

Bitcoin gergin ip üzerinde yürüyor!

Küresel piyasalardaki tüm varlık sınıflarında olduğu gibi, kriptolarda da dikkatler Fed'in faiz oranlarına ilişkin kararına odaklandı. Fed'den güçlü bir faiz artırımı beklentileri, Bitcoin'i iki yılın en düşük seviyesine gönderdi. 



Küresel piyasalarda daha fazla merkez bankası sıkılaştırma önlemleri beklendiği için kripto varlıklarında negatif fiyatlar ortaya çıktı. 

Bitcoin, 18.500 doların altında test ederek 2020'den bu yana en düşük seviyesine düştü. Geçen haftaki tarihi erime ile gündemde olan Ether de satış dalgasına katılarak 1.300 doların altında test etti. 

Bitcoin gergin ip üzerinde yürüyor!

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; KKripto kredi platformu Nexo'nun yönetici ortağı Antoni Trenchev enflasyon ortamının tüm varlık sınıflarını gölgede bıraktığını vurguladı.

Bu hafta, aralarında Fed ve BOE'nin de bulunduğu birçok merkez bankasının enflasyonla mücadele kapsamında toplam 500 baz puanın üzerinde faiz artırması bekleniyor. 

Peki, kripto para birimlerinde son durum ne? Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar? Bitcoin düştü mü, yükseldi mi? İşte kripto para piyasasında son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön