26 / 04 / 2024

Bitcoin hızlı yükselişini sürdürüyor!

Bitcoin hızlı yükselişini sürdürüyor!

Bitcoin son dönemdeki hızlı yükselişini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde 50 bin dolar barajını aşan Bitcoin 52 bin 757 dolar değere ulaşarak rekor tazeledi.



Bitcoin, yüzde 2'den fazla artışla 52.757 dolara yükselerek tüm zamanların rekorunu kırdı.  Geçen günlerde 50 bin dolar barajını aşan Bitcoin 51 bin 259 dolar değerine ulaşmıştı. 

Bitcoin hızlı yükselişini sürdürüyor!

Sputniknews'de yer alan habere göre; Elon Musk'ın sahibi olduğu Tesla 1.5 milyar dolar değerinde Bitcoin aldığını açıklamıştı. Açıklamanın ardından Bitcoin yüzde 14 artarak tarihi zirvesini gördü ve 44 bin 300 dolara ulaşmış, daha sonra da uzun süre 43 ila 44 bin dolar seviyelerinde işlem görmeye devam etmişti.

Bitcoin'de tarihi zirve!

Bitcoin ilk kez 50 bin dolar seviyesini geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön