25 / 04 / 2024

bitcoin kaç tl

bitcoin kaç tl

2018'deki ayı piyasasının dibini doğru tahmin eden efsane kripto para analisti, Bitcoin yatırımcılarına yeni bir uyarıda bulundu. Efsane analist, BTC’nin 30.000 dolarlık desteği kırma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi...

Son dakika: Bitcoin'de 5 ay sonra bir ilk!

Bitcoin 2021 yılının ilk beş ayında ilk kez 30 bin doların altına düştü. Dünyanın en büyük kripto para birimi 29 bin 614 dolara kadar geriledi.

Kripto paralar düşüşte! Çin ne yapmak istiyor?

Kripto para piyasası Çin'in darbesiyle sarsıldı. Kripto paraların ülkesine girişini engelleyen Çin, kripto para madenciliğini yasakladı. CNN International editörü David Culver, merak edilenleri yanıtladı...

Elon Musk'a 'Bitcoin' eleştirisi!

Binance'ın CEO'su Changpeng Zhao, yakın arkadaşı olarak bilinen dünyanın en zengin iş adamlarından Elon Musk'ı eleştiriyor. Twitter hesabı üzerinden Musk'ı takipten çıkaran CZ, Bitcoin'deki düşüşün ardından sert eleştirilerini artırıyor.

Tesla, Bitcoin ile ödemeyi askıya aldı!

Tesla'nın kurucularından olan Elon Musk, şirketin araç satışlarında Bitcoin kullanmayı askıya aldıklarını açıkladı. Musk'ın açıklamasından sonra Bitcoin fiyatı düşmeye başladı. 

Bitcoin yatırımcılarına önemli uyarı!

ABD'nin sermaye piyasası regülatörü SEC, Bitcoin'e yatırım yapanlara yönelik rapor hazırladı ve spekülatif varlığın açıklamalarının çok dikkatli okunması gerektiği konusunda uyardı.

Bitcoin 55 bin dolar sınırına dayandı!

Geçen haftalarda tarihi yüksek seviyesi olan 64 bin 813 doların ardından sert düşüş yaşayan Bitcoin, toparlanmaya çalışıyor...

Fon haberi yön değiştirdi! Bitcoin fiyatları arttı!

ABD'li banka JPMorgan Chase'in, Bitcoin fonu kuracağıyla ilgili haberlerin yayılmasıyla kripto para fiyatları yeniden artmaya başladı.

Bitcoin 54 bin dolara geriledi!

61 bin doları aşan Bitcoin sert düzeltme hareketi yaşayarak 54 bin dolar seviyesine kadar geriledi.

Bitcoin 54 bin doları aştı!

Kripto para birimi Bitcoin, kurumsal yatırımcıların satın alma yapmasıyla birlikte yeniden yükselişe geçti.

Bitcoin tekrar zirveye çıktı!

Son haftalarda aşırı inişli çıkışlı bir seyir içinde olan kripto para birimi Bitcoin yeniden 50 bin dolar seviyesinin üzerine doğru yükseliş yaşadı.

Kripto para yatırımcıları dikkat! Uyarı geldi!

Bitcoin, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de giderek popülerliğini artırıyor. Türkiye'de kripto para yatırımcı sayısının 3 milyonu aştığı tahmin edilirken, uzmanlardan Bitcoin alım satımı yapan vatandaşlar için uyarılar gelmeye başladı...

Bitcoin bugün 46 bin dolar seviyesinde!

Kripto para birimi Bitcoin tarihi yüksek seviyesini gördükten sonra bir süredir satış dalgasıyla karşı karşıya kaldı. Bitcoin 58 bin dolardan 44 bin dolara kadar geriledi. 46 bin dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bitcoin'in haftalık kaybı yüzde 14.40!

Kripto para piyasalarının en büyük hacimli birimi Bitcoin, 58 bin 330.57 dolarlık yeni zirveye ulaşırken gelen satışlarla 45 bin doların da altını gördü.

Bitcoin 50 bin dolar seviyesine düştü!

Bitcoin, dün gece saatlerinden itibaren başlayan düşüşle birlikte 50 bin dolar seviyesinde sabitlendi.

Bitcoin ne kadar, Bitcoin kaç TL?  FED kararı sonrası Bitcoin yükseldi mi?

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin'deki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Yatırımcıların gözde kripto paraları arasında yer alan Bitcoin ne kadar, Bitcoin kaç TL?  FED kararı sonrası Bitcoin yükseldi mi? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 4 Temmuz Pazartesi 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 4 Temmuz 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 4 Temmuz 22 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? 4 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 4 Temmuz Pazartesi yani piyasaların açıldığı haftanın ilk gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 4 Temmuz altın fiyatları!

Mini Countryman Temmuz fiyatları zamlandı! Mini Countryman kaç TL oldu? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Maceracı ve en büyük Mini olarak tanımlanan Mini Countryman Temmuz fiyatları zamlandı. Peki Mini Countryman kaç TL oldu? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 3 Temmuz Pazar 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 3 Temmuz 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 3 Temmuz 22 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? 3 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 3 Temmuz Pazar yani piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 3 Temmuz altın fiyatları!

Emekli ve memurun Temmuz zamları yarın belli oluyor! Emekli ve memur Temmuz maaşı kaç TL olacak? Hemen bu hesaba bakın!

Yarın milyonlarca emekli ve memurun beklediği Temmuz zammı belli olacak. Peki emekli ve memur Temmuz zammı kaç TL'ye yükselecek? En düşük emekli ve memur maaşı kaç Türk Lirası olacak? İşte emekli ve memur zamlı maaş tablosu...

Emekli ve memur Temmuz maaş zammında son düzlük! En düşük emekli ve memur maaşı kaç TL olacak? Hemen bu tabloya bakın!

Milyonlarca emekli Temmuz zamlı maaşlarını dört gözle bekliyor ve maaşlarına ne kadar zam geleceğini araştırıyor. Peki emekli maaşları kaç liraya yükselecek? Emekli Temmuz zammı kaç TL olacak? Hangi maaş ne kadar olacak? İşte milyonlarca emeklinin merak ettiği o sorularla ilgili tüm ayrıntılar...

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 1 Temmuz Cuma 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 1 Temmuz 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 1 Temmuz 22 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? 1 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 1 Temmuz Cuma yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 1 Temmuz altın fiyatları!

1 Temmuz Cuma euro alış satış verileri! Bugün euro kaç TL oldu?

Ekonominin gündeminde bugün yine döviz kurları var. Euro kurunun kaç TL olduğunu merak eden yatırımcılar son dakika grafiğini yakından takip ediyor. Peki euro/TL ne kadar? Euro kaç TL? 1 Euro kaç TL? İşte son dakika euro kuru...

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 30 Haziran Perşembe 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 30 Haziran 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yakınlarının düğününde altın takacaklar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 30 Haziran 22 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? 30 Haziran gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 30 Haziran Perşembe yani piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 30 Haziran altın fiyatları!

bitcoin kaç tl Haberi

bitcoin kaç tl

2018’deki ayı piyasasının dibini doğru bir şekilde tahmin eden kripto para analisti, Bitcoin yatırımcılarına, en büyük kripto para biriminde 30.000 dolarlık desteğin aşağı yönlü kırılma tehlikesinin olduğunu dile getirerek uyarıda bulundu.

Kriptokoincom'da yer alan habere göre; Smart Contracter, Bitcoin’in 24 Ocak’ta 33.000 dolardan en düşük seviyelerden 10 Şubat’ta 45.000 dolara yükselmesinin büyük bir boğa tuzağı gibi göründüğünü ifade etti. Teknik kısımda analist, şu seviyelere dikkat çekti:

''BTC, 0.618 [Fibonacci seviyesini] koruyamadığı için, düşüş trendi kırılmasının başarısız bir boğa tuzağı olduğu görülüyor. Şu anda, bir test ve belki de 28.000 dolarlık bir desteğin süpürülmesi kaçınılmaz görünüyor.''

Bitcoin, yazım itibariyle 39.227 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

Smart Contracter, Bitcoin’in 50.000 dolar civarında işlem gördüğü Aralık ayında yaklaşık 25.000 dolara kadar önemli bir...