26 / 04 / 2024

Son dakika: Bitcoin'de 5 ay sonra bir ilk!

Son dakika: Bitcoin'de 5 ay sonra bir ilk!

Bitcoin 2021 yılının ilk beş ayında ilk kez 30 bin doların altına düştü. Dünyanın en büyük kripto para birimi 29 bin 614 dolara kadar geriledi.



Dünya genelinde en büyük kripto para birimi olarak gösterilen Bitcoin yüzde 6,4'e kadar düşüş gösterdi. Hürriyet'te yer alan habere göre; Bitcoin, Çin'in dünyanın en popüler kripto para birimleriyle ilgili devam eden baskısı karşısında sert düşüş kaydetti. Endişeler sonucunda 5 ay sonra ilk kez 30 bin doların altına düşen coin 29 bin 614 dolara kadar gerildi. 

Son dakika: Bitcoin de 5 ay sonra bir ilk!

HAFTA BAŞINDAN BERİ DEĞER KAYBEDİYOR

Çin’den gelen haberlerin ardından ay başından beri düşme eğilimine giren Bitcoin'in kaybı yüzde 17'den fazla oldu. Çin'in bankalar ve Alipay'e kripto para işlemi yapmama çağrısının ardından madenciliği yasaklaması kripto para piyasında infaale neden oldu. 

Son dakika: Bitcoin de 5 ay sonra bir ilk!

Kripto paralar düşüşte! Çin ne yapmak istiyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön