23 / 04 / 2024

Dogecoin kaç dolar

Dogecoin kaç dolar

Bitcoin 2021 yılının ilk beş ayında ilk kez 30 bin doların altına düştü. Dünyanın en büyük kripto para birimi 29 bin 614 dolara kadar geriledi.

Kripto paralar düşüşte! Çin ne yapmak istiyor?

Kripto para piyasası Çin'in darbesiyle sarsıldı. Kripto paraların ülkesine girişini engelleyen Çin, kripto para madenciliğini yasakladı. CNN International editörü David Culver, merak edilenleri yanıtladı...

Kripto savaşı çıktı!

Kripto para borsasını sarsan Elon Musk'a eleştiriler bitmiyor. Binance’nin patronu Zhao, Musk'a sert eleştirilerine devam ediyor.

Elon Musk'a 'Bitcoin' eleştirisi!

Binance'ın CEO'su Changpeng Zhao, yakın arkadaşı olarak bilinen dünyanın en zengin iş adamlarından Elon Musk'ı eleştiriyor. Twitter hesabı üzerinden Musk'ı takipten çıkaran CZ, Bitcoin'deki düşüşün ardından sert eleştirilerini artırıyor.

Uzaydaki ilk kripto Dogecoin olacak!

Elon Musk’ın şirketi SpaceX, yörüngeye uydu yerleştirilmesi için Dogecoin ile ödeme yapılacağını açıkladı. Dogecoin, son 24 saatte 0.4257 dolardan, 0.5943 dolara çıktı.

Dogecoin'de neler oluyor? Neden düşüyor?

Dogecoin dün akşam çakıldı. Peki Dogecoin neden düşüyor? Elon Musk'ın Dogecoin açıklamaları piyasayı nasıl etkiliyor? İşte detaylar...

Dogecoin rekora koşuyor!

Kripto para birimleri arasında popülaritesi artan Dogecoin'den yeni rekorlar geliyor. Dogecoin’in kader günü denilen 8 Mayıs 2021 tarihinin önemi büyük. Elon Musk'ın açıklamalarıyla Dogecoin’in 1 dolara yükseleceği iddia ediliyor.

Dogecoin çılgınlığı! 90 milyar dolara yaklaştı!

Elon Musk'ın tweet'leriyle yönünü bulan Dogecoin, 1 günde yüzde 56 değer kazandı ve toplam piyasa değeri 90 milyar dolara yaklaştı.

Dogecoin tarihi zirvesine ulaştı!

Kripto para birimi Dogecoin bir kez daha rekor kırarak 0,49 doları aşarak en yüksek seviyesine ulaştı...

Kripto paralarda sıralama değişti! Dogecoin 7. sıraya geriledi!

Kripto para birimleri geçen hafta üst üste kırdığı rekorların ardından düşüşe geçti. Her ne kadar toparlanmaya çalışsa da dalgalı seyir izleyen kripto paralarda sıralama değişti.

Asgari ücret çalışanların eline geçmeden 15 dolar eridi! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen asgari ücret çalışanların eline geçmeden erimeye başladı. Günden güne eriyen asgari ücret sosyal medyada da viral oldu. Peki asgari ücret ne kadar eridi? Asgari ücret ne kadar değer kaybetti? Güncel asgari ücret kaç dolar ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtlar

Brent petrolün varil fiyatı yükseldi! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Petrolün varili kaç dolar? 

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,94 dolara kadar yükselirken kapanışta 86,36 dolar seviyesinden tamamladı. Bugün brent petrol ne kadar? Petrolün varil fiyatı kaç dolar? 31 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı.

Petrol haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor! Brent petrol bugün ne kadar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı

Petrol fiyatları,  Orta Doğu'da ABD ile İran arasındaki jeopolitik gerilimlerin artmasıyla yükselişe geçti. Petrol bu haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? Brent petrol kaç dolar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar oldu? 19 Ekim Perşembe brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrol dün 93 dolara kadar yükselerek kapanışı 91,50 dolar seviyesinde yaptı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 19 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı...

ABD'nin ticari ham petrol stokları 10 milyon arttı! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar?

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 10 milyon 200 bin varil artış kaydetti. Hal böyle olunca gözler güncel petrol fiyatlarına çevrildi. Bugün brent petrol yükseldi mi, düştü mü? 13 Ekim brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu?

Petrol fiyatları için korkutan tahmin! Brent petrol bugün ne kadar oldu? 19 Eylül 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolde yükseliş bugün de devam ediyor. Chevron'un CEO'u Mike Wirth, petrol fiyatları ile ilgili korkutan tahminde bulundu. Peki petrol fiyatları ne kadar olacak? Bugün brent petrol kaç dolar? 19 Eylül 2023 Salı brent petrol fiyatları.

Brent petrol zirveden döndü! Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Cuma gününü 86,24 dolar seviyesinde tamamlayan Brent petrolün varili bugün zirveden döndü. Peki Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol bugün kaç dolar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrolde son durum ne? Brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 14 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı, dün 81,75 dolara kadar yükselerek, günü 81,36 dolardan kapattı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varili kaç dolar oldu? 14 Temmuz 2023 brent petrol varil fiyatı.

Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 5 Haziran 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı Cuma günü 76,50 dolara kadar yükselerek günü 76,13 dolardan kapatmıştı. Peki bugün brent petrol ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 5 Haziran 2023 brent petrol varil fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 23 Mayıs brent petrolün varil fiyatı kaç dolar?

Brent petrolün varil fiyatı dün  76,33 dolardan işlem gördü. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 23 Mayıs brent petrolün varil fiyatı kaç dolar?

Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar? 19 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı

Dün  76,99 dolara kadar yükselen brent petrolün varil fiyatının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar? 19 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı.

Petrol fiyatları 3 ayın ardından 75 doların altına geriledi! 3 Mayıs 2023 brent petrol fiyatı

Rusya-Ukrayna savaşıyla yükselişe geçen petrol fiyatları 3 ayın ardından tekrar 75 doların altına geriledi. Peki bugün brent petrol ne kadar? 3 Mayıs brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 3 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı... 

Haziran'dan beri ilk kez oluyor! Bitcoin 30 bin doların üzerine çıktı! Peki Ethereum ve altcoinlerde son durum ne?

Bitcoin Haziran'dan bu yana yani tam 10 ay sonra ilk kez 30 bin doların üzerini gördü. Peki Bitcoin, Ethereum ve altcoinlerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? Kripto piyasasında hareketlilik devam edecek mi? İşte ayrıntılar…

Dogecoin kaç dolar Haberi

Dogecoin kaç dolar

Dünya genelinde en büyük kripto para birimi olarak gösterilen Bitcoin yüzde 6,4'e kadar düşüş gösterdi. Hürriyet'te yer alan habere göre; Bitcoin, Çin'in dünyanın en popüler kripto para birimleriyle ilgili devam eden baskısı karşısında sert düşüş kaydetti. Endişeler sonucunda 5 ay sonra ilk kez 30 bin doların altına düşen coin 29 bin 614 dolara kadar gerildi. 

HAFTA BAŞINDAN BERİ DEĞER KAYBEDİYOR

Çin’den gelen haberlerin ardından ay başından beri düşme eğilimine giren Bitcoin'in kaybı yüzde 17'den fazla oldu. Çin'in bankalar ve Alipay'e kripto para işlemi yapmama çağrısının ardından madenciliği yasaklaması kripto para piyasında infaale neden oldu. 

Kripto paralar düşüşte! Çin ne yapmak...