19 / 04 / 2024

Dogecoin çılgınlığı! 90 milyar dolara yaklaştı!

Dogecoin çılgınlığı! 90 milyar dolara yaklaştı!

Elon Musk'ın tweet'leriyle yönünü bulan Dogecoin, 1 günde yüzde 56 değer kazandı ve toplam piyasa değeri 90 milyar dolara yaklaştı.



Özellikle milyarder işadamı Elon Musk'ın tweetleri ile 8 yıl önce şaka olarak hayata geçirilen Dogecoin, 1 günde yüzde 56 değer kazandı ve toplam piyasa değeri 90 milyar dolara yaklaştı.

A Haber'de yer alan habere göre; Dogecoin'in ortaya çıkışı sosyal medyada yapılan bir espriyle oldu. 2013'te Jackson Palmer, kripto paralar (coin) ile Shiba köpeğini (dog'dan türetilmiş doge) birleştirerek Dogecoin terimini ortaya attı. İnsanların daha önce  adını bile duymadığı ürünlere yatırım yapacağını kanıtlamak isteyen Palmer'in tezi doğrulandı.

Dogecoin çılgınlığı! 90 milyar dolara yaklaştı!

İŞÇİLİKTEN ZENGİNLER LİGİNE

Forbes'un kripto para zengini kategorisinden 1.9 milyar dolarlık servetiyle milyarderler listesine giren Binance'in kurucusu ve CEO'su Changpeng Zhao, hayat hikayesiyle ilgi odağı oldu.

 

1977'de Çin'in Jiangsu eyaletinde doğan Zhao, şimdiki servetine ulaşmadan önce bir hamburger ve benzin istasyonunda çalıştı. Sonra kripto paraya yöneldi.

Dogecoin yükselmeye devam ediyor!

Dogecoin tarihi zirvesine ulaştı!

 

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön