19 / 04 / 2024

Dogecoin tl

Dogecoin tl

Litecoin (LTC) altcoininin kurucusu Chalie Lee'den flaş zirve açıklaması geldi. Kurucu, Dogecoin'in kendisi ile birlikte zirveye çıktığını açıkladı.

Dogecoin'de neler oluyor? Neden düşüyor?

Dogecoin dün akşam çakıldı. Peki Dogecoin neden düşüyor? Elon Musk'ın Dogecoin açıklamaları piyasayı nasıl etkiliyor? İşte detaylar...

Dogecoin rekora koşuyor!

Kripto para birimleri arasında popülaritesi artan Dogecoin'den yeni rekorlar geliyor. Dogecoin’in kader günü denilen 8 Mayıs 2021 tarihinin önemi büyük. Elon Musk'ın açıklamalarıyla Dogecoin’in 1 dolara yükseleceği iddia ediliyor.

Dogecoin çılgınlığı! 90 milyar dolara yaklaştı!

Elon Musk'ın tweet'leriyle yönünü bulan Dogecoin, 1 günde yüzde 56 değer kazandı ve toplam piyasa değeri 90 milyar dolara yaklaştı.

Dogecoin tarihi zirvesine ulaştı!

Kripto para birimi Dogecoin bir kez daha rekor kırarak 0,49 doları aşarak en yüksek seviyesine ulaştı...

Kripto paralarda sıralama değişti! Dogecoin 7. sıraya geriledi!

Kripto para birimleri geçen hafta üst üste kırdığı rekorların ardından düşüşe geçti. Her ne kadar toparlanmaya çalışsa da dalgalı seyir izleyen kripto paralarda sıralama değişti.

Bitcoin ne kadar? Ethereum, Ripple ve Dogecoin kaç dolar/TL oldu?

Son zamanların en dikkat çeken yatırım araçları arasında bulunan kripto paraların ne kadar olduğu merakla araştırılıyor. Peki 1 Ekim 2022 Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Dogecoin kaç dolar/TL oldu?

Bitcoin bugün ne kadar? 30 Eylül Bitcoin, Ethereum, Degecoin ve Ripple kaç dolar/TL?

Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmeler Ethereum, Dogecoin, Ripple gibi kripto para alım satımı yapan milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Bitcoin bugün ne kadar oldu? 30 Eylül Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple kaç dolar/TL?

BTC, Dogecoin ve XRP kaç dolar/TL? Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum...

Bitcoin 22 Nisan 2022 tarihi itibarıyla çok sert bir düşüş yaşandı... %4’den fazla düşüş yaşayan BTC, kritik seviyelerde bulunuyor. Bitcoin'de düşüş yaşandığı zaman değer kaybetmesini beklediğimiz altcoinler ise bugün hepimizi şaşırttı. Peki BTC, Dogecoin ve XRP kaç dolar/TL? İşte son dakika yorumu.

1 milyar TL'lik Dogecoin vurgunu!

Küçükçekmece'de  Turgut V., isimli şahsın 500 kişiden topladığı yaklaşık 1 milyar TL'lik Dogecoin'le kayıplara karıştığı iddiasıyla soruşturma açıldı. 

Mansions Life'ta 170 bin TL'ye! Son 12 daire!

Çekmeköy Taşdelen'de inşa edilen Mansions Life'ta daire fiyatları 170 bin TL ile 300 bin TL arasında değişiyor

KİPTAŞ Esenyurt 2. ve 3. Etap'ta 75 bin TL'ye! Hemen teslim!

KİPTAŞ Esenyurt 2. ve 3. Etap'ta Saray Halı A.Ş'nin sahibi olduğu son 100 daire 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor

Fiyaka Esenşehir'de 3+1 119 bin TL'ye!

Fiyaka Esenşehir'de 135 metrekarelik 3+1 dairelerin fiyatları 119 bin TL'den başlıyor

Çınar Olimpia Park'ta 25 bin TL peşinatla! 2 bin TL taksitle! Hemen teslim!

Çınar Olimpia Park'ta ‘25 bin TL peşinatla, 2 bin TL taksitle' kampanyasına gösterilen yoğun ilgi üzerine C ve D Yıldız Blokları satışa sunuldu

Soyak Siesta'da 110 bin 700 TL'ye! Yüzde 5 peşinat!

İzmir Karşıyaka'da hayata geçen Soyak Siesta projesinde, yüzde 5 peşinatla satılan evlerin fiyatları 110 bin 700 TL'den başlıyor

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! 60 aya sıfır faizle! Peşinat yok!

Agena Park'ta ilk yüz daire için geçerli olacak kampanyayla 99'bin TL'den başlayan evler peşinatsız, 60 aya sıfır faizle satışta

Selective Kartal'da 860 TL taksitle! Peşinde yüzde 15 indirim!

Selective Kartal'da fiyatlar 136 bin 250 TL'den başlıyor, 13 ay sonra yapılacak teslimlere kadar aylık taksitler 860 TL!

Fiyaka Beylikdüzü'nde 10 bin TL'lik zamdan etkilenmemek için son gün!

Fiyaka Beylikdüzü'nde yarından itibaren 10 bin TL'lik fiyat artışı yaşanacak!

KİPTAŞ Esenyurt 4. Etap'ta 590 TL taksitle! Hemen teslim!

KİPTAŞ Esenyurt 4. Etap'ta bulunan 2+1 konutların fiyatları 75 bin TL'den başlıyor

Dogecoin tl Haberi

Dogecoin tl

Litecoin (LTC) altcoininin kurucusu Chalie Lee kendi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada LTC ağının hash oranının bu zamana kadarki en yüksek seviyesine ulaştığını açıkladı.

Bitcoinsistemicom'da yer alan habere göre; Charlie Lee, bu yükselişin kısmi olarak Dogecoin madencilerinden kaynakladığını aktardı. Birleşik madencilik adı verilen bu işlem ile her iki altcoinin transfer işlemleri aynı anda doğrulanıyır ve madenciler her iki zincirden de coin ödülleri kazanıyor.

Bir Dogecoin hayranının Lee’nin Twitter arkaplan resmini DOGE ile ilgili bir görsel ile değiştirmesini istemesinin ardından LTC kurucusu görselin hazır olmasının ardından hemen bu değişikliği yapacağını bildirdi.

Buna ek olarak bir Twitter kullanıcısının DOGE’un piyasa değerinin nasıl Litecoin’den daha yüksek olduğunu sormasının ardından Lee şu cevabı verdi:

“Meme token güçlü! Bu durum aslına bakılırsa paranın çoğunluğunun LTC...