25 / 04 / 2024

Kripto paralarda sıralama değişti! Dogecoin 7. sıraya geriledi!

 Kripto paralarda sıralama değişti! Dogecoin 7. sıraya geriledi!

Kripto para birimleri geçen hafta üst üste kırdığı rekorların ardından düşüşe geçti. Her ne kadar toparlanmaya çalışsa da dalgalı seyir izleyen kripto paralarda sıralama değişti.



Kripto para birimlerinde hareketlilik devam ediyor. Sıralamanın İlk 10'daki kripto para birimlerinde sakin bir seyir gerçekleşirken son 24 saatte artış meydana geldi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kripto para birimlerinde dalgalı seyir devam ederken 5. sıraya kadar çıkan Dogecoin'in sırlaması değişti 7. sıraya kadar geriledi.

 Kripto paralarda sıralama değişti! Dogecoin 7. sıraya geriledi!
BITCOIN'DE DALGALI SEYİR DEVM EDİYOR

Bitcoin bugün 50 bin dolar seviyesinde. Dün ise aynı saatlerde 48 bin dolar civarında seyrediyordu.  1 hafta öncesinde  62 bin dolar seviyeyle en yüksek hacme sahip kripto para birimi erimeye devam ediyor. Bitcoin bu zamana kadar  tarihin en yüksek seviyesini ise 14 Nisan tarihinde 64 bin 804,72 dolarla görmüştü. Bitcoin'de dün meydana gelen düşüş  2021'in ilk kez 50 bin doların altındaki düşüşü oldu.

 Kripto paralarda sıralama değişti! Dogecoin 7. sıraya geriledi!

BIDEN'IN KARARININ ETKİSİ

ABD Başkanı Joe Biden'ın yeni vergi planının kripto paralar üzerinde düşüşe ve dalgalı seyre neden  Biden'ın açıklamış olduğu plana göre sermaye yatırımlarından elde edilen gelirden alınacak vergi oranı neredeyse iki katına çıkarılacak olması kripto varlıklardan elde edilen kazançları da kapsıyor.

İLK 3'TE TOPARLANMA VAR

Ethereum'da da son 1 haftalık düşüşten sonra 24 saatlik zaman dilimde yükseliş gerçekleşti. Geen hafta 2 bin 400'lerde seyreden hatta 22 Nisan'da 2 bin 640 dolara ulaşan kripto para birimi bugün tekrar toparlanarak 2 bin 300 dolar seviyesinde.

Kripto para piyasasının, hacmi en yüksek 3. para birimi olan Binance Coin toparlanmaya başladı. 536 dolar seviyesini bir hafta önce gören Binance Coin, hafta içinde 608 dolara ulaşmış. 12 Nisan'daki 610 dolar rekoruna ulaşmaya çok az kalmıştı.  Ancak sonrasında tekrar 521 dolar seviyesine geriledi.

 Kripto paralarda sıralama değişti! Dogecoin 7. sıraya geriledi!

DOGECOIN DÜŞÜŞTE

Geçen  hafta kripto para piyasasında ilk 5'e yükselen kripto para birimi Dogecoin yaşanan çalkantılı süreçten etkilendi ve gerileyerek ilk 7'deki yerini aldı.

4 gün öncesinde 0,41 dolar düzeyine ulaşan Dogecoin, 0,27 seviyesinde seyrediyor. Dogecoin özellikle Tesla'nın sahibi Elon Musk'ın tweetleri sonrasında popüler olmuş sonrasında ise "Çok yakında Ay'a gidiyor" paylaşımı ile yükselişe geçmişti. 

Aynı zamanda  ABD merkezli Kronos'un da 12 Nisan'da 600 milyon adet Dogecoin alması ve ardından AirDOGE isimli hava temizleme cihazı üreteceklerini belirtmesi de Doge Coin'in hareketlenmesini sağlamıştı.

Thodex ve VeBitcoin'den sonra GoldexCoin'e de erişilemiyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön