27 / 04 / 2024

Dogecoin tarihi zirvesine ulaştı!

Dogecoin tarihi zirvesine ulaştı!

Kripto para birimi Dogecoin bir kez daha rekor kırarak 0,49 doları aşarak en yüksek seviyesine ulaştı...



Kripto para birimi Dogecoin'in piyasa değeri bir kez daha 60 milyar doları aştı ve diğer kripto para birimlerini geride bıraktı. “Meme Token”, Binance borsasında tüm zamanların 0,4951 olan en yüksek seviyesine ulaştı

T24'te yer alan habere göre; Tesla CEO'su Elon Musk'ın ”meme” paylaşımları piyasa tarafından ciddiye alındı. Elon Musk'ın "Saturday Night Live" programını sunacağı haberi, son zamanlarda Dogecoin için ana rüzgar gibi görünüyor. Geçtiğimiz hafta fiyatında , Twitter'da "Dogefather" olarak “meme” paylaşan Tesla CEO'su ile doğrudan bağlantılı olan birkaç büyük artış oldu.

Dogecoin tarihi zirvesine ulaştı!

Musk dışında, milyarder Mark Cuban da dahil olmak üzere diğer büyük isimlerden biri olan Dogecoin'i tanıtmak ve tanıtmak için büyük çaba harcıyor.

Kripto paralarda son durum ne?

Dogecoin'in geliştiricilerinden Sporklin hayatını kaybetti!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön