26 / 04 / 2024

Kripto savaşı çıktı!

Kripto savaşı çıktı!

Kripto para borsasını sarsan Elon Musk'a eleştiriler bitmiyor. Binance’nin patronu Zhao, Musk'a sert eleştirilerine devam ediyor.



Tüm dünyanın en büyük kripto para sektörleri ardında yer alan Binance'ın CEO'su Changpeng Zhao, eski arkadaşı milyarder iş adamı Elon Musk'ı eleştirdi. Takvim'de yer alan habere göre; Twitter hesabı üzerinden Musk'ı takipten çıkaran CZ, Bitcoin'de yaşanan düşüşün ardından yaptığı eleştirileri artırdı. Kripto para sektörünü derinden etkileyen Elon Musk'a tepkiler sosyal medyadan arttı. 

Kripto savaşı çıktı!

YÜZDE 50 DÜŞÜŞ

Kripto para sektöründe yaşanan sert düşüşlerin yaşanmasının ardından yüzde 50'den fazla zarar eden Bitcoin'de toparlanma sinyalleri bekleniyor. Her canlanma sonrasında kar satışları olurken, Elon Musk'ın da piyasa yapıcı rolü üstlenmesi dengeleri tamamen değiştirdi. Bitcoin 64 bin dolar seviyelerinden çok kısa zaman içerisinde 29 bin dolar olurken bir süredir 35-39 bin dolar bandına seyrediyordu. 

PR ÇALIŞMASI VAR

Elon Musk tarafından Dogecoin hakkında yapılan PR çalışması bitmiyor. Hemen her fırsatta Dogecoin'in değerini artırmayı amaçlayan Musk, sınırsız sayıda olan kripto paranın 1 doları aşabileceğinden bahsediyor. Geçtiğimiz aylarda Elon Musk'a güvenip Dogecoin alan birçok yatırımcı ise mağdur olurken, sert düşüşün ardından güçlü toparlanma emaresi hala yaşanmadı.

Kripto savaşı çıktı!

ELEKTRİK KARARI

Elon Musk, Bitcoin madenciliğinin karbon salınımını artırması nedeniyle Tesla otomobilleri Bitcoin ile satmayacaklarını duyurmuştu. Bu karar sonrasında Binance CEO'su Zhao, şu tweeti paylaşmıştı: "Araba çalıştırmak için kullanılan elektrik çevre dostudur. Dünyanın en verimli finansal ağlarını çalıştırmak için kullanılan elektrik çevresel bir sorundur.''

ATM'den kripto para alım satımı için inceleme başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön