19 / 04 / 2024

Kripto savaşları tam gaz! Binance'ın CEO'sundan Elon Musk'a taş!

Kripto savaşları tam gaz! Binance'ın CEO'sundan Elon Musk'a taş!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konular arasında yer alan Binance'ın sahibi Çinli Changpeng Zhao, Elon Musk'ı hedef aldığı bir tweet paylaştı.



Son zamanlarda yaşanan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen kripto para piyasalarındaki düşüşler sürüyor. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre, kripto paraların önemli isimleri sosyal medya hesapları üzerinden önemli açıklamalar yapıyor. 

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimi Binance'ın sahibi Changpeng Zhao, son attığı tweetle Elon Musk'ı hedef aldı ve twette Tesla otomobillerini örnek verdi.

Kripto savaşları tam gaz! Binance ın CEO sundan Elon Musk a taş!

Changpeng Zhao attığı tweette "Araba çalıştırmak için kullanılan elektrik çevre dostudur. Dünyanın en verimli finansal ağlarını çalıştırmak için kullanılan elektrik çevresel bir sorundur" ifadelerini kullandı.

Changpeng Zhao son olarak attığı tweette, kripto paralara ve madenciliğine yönelik bazı yasakların geldiği ülkelere de hükümetlerin kripto paraları tehdit şeklinde görmemesi gerektiğini belirten bir çağrı yaptı.  Zhao konuyla ilgili olarak "Kripto paralar ve teknolojisi artık 500 milyon insanın aklına girmiş durumda. Kimsenin onu sonlandırma imkanı olmadığını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

 

Kripto para piyasalarındaki dalgalanma hız kesmiyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön