25 / 04 / 2024

bitcoin kaç dolar

bitcoin kaç dolar

Bitcoin yatırımcılarına kritik haber kripto borsaı BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes'ten geldi. Hayes Bitcoin'in teknoloji hisseleriyle rekor seviyeye ulaştığını belirterek bu durumun kripto paranın değerinin Haziran ayına dek 30 bin dolara çekilebileceğini söyledi.

Efsane analist Bitcoin yatırımcılarını uyardı! Bitcoin’in bu seviyelere düşmesi kaçınılmaz...

2018'deki ayı piyasasının dibini doğru tahmin eden efsane kripto para analisti, Bitcoin yatırımcılarına yeni bir uyarıda bulundu. Efsane analist, BTC’nin 30.000 dolarlık desteği kırma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi...

El Salvador'da Bitcoin resmi para birimi oldu!

El Salvador Kongresi, kripto para birimi Bitcoin'in yasal para birimi olmasına onay verdi.

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele'den Bitcoin tasarısı açıklaması!

Dünyada dijital paraya geçmek için hazırlanan ilk ülke olan El Salvador'un Devlet Başkanı Nayib Bukele, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bukele, yaptığı açıklamada 4 sene önce Bitcoin'in kullanılması gerektiğine dikkat çektiğini anımsattı.

Bitcoin'le ilgili flaş gelişme! Dünyada ilk ülke olacak!

Orta Amerika'daki El Salvador ülkesi, Bitcoin'i ulusal para olarak kullanacak ilk ülke olacak. El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, Bitcoin 2021’de önemli açıklamalarda bulundu.

Kripto savaşı çıktı!

Kripto para borsasını sarsan Elon Musk'a eleştiriler bitmiyor. Binance’nin patronu Zhao, Musk'a sert eleştirilerine devam ediyor.

Çin 'yasak' dedi: Bitcoin çöktü!

Kripto paraların öncüsü olan Bitcoin piyasasında sert düşüşler yaşanıyor. Son günlerde Çin bazlı haberlerin etkisi sonrasında gücü azalan Bitcoin darbeyi yine Çin’den aldı.

Bitcoin yatırımcılarına önemli uyarı!

ABD'nin sermaye piyasası regülatörü SEC, Bitcoin'e yatırım yapanlara yönelik rapor hazırladı ve spekülatif varlığın açıklamalarının çok dikkatli okunması gerektiği konusunda uyardı.

Bitcoin 55 bin dolar sınırına dayandı!

Geçen haftalarda tarihi yüksek seviyesi olan 64 bin 813 doların ardından sert düşüş yaşayan Bitcoin, toparlanmaya çalışıyor...

Fon haberi yön değiştirdi! Bitcoin fiyatları arttı!

ABD'li banka JPMorgan Chase'in, Bitcoin fonu kuracağıyla ilgili haberlerin yayılmasıyla kripto para fiyatları yeniden artmaya başladı.

Bitcoin 54 bin dolara geriledi!

61 bin doları aşan Bitcoin sert düzeltme hareketi yaşayarak 54 bin dolar seviyesine kadar geriledi.

Bitcoin 54 bin doları aştı!

Kripto para birimi Bitcoin, kurumsal yatırımcıların satın alma yapmasıyla birlikte yeniden yükselişe geçti.

Bitcoin tekrar zirveye çıktı!

Son haftalarda aşırı inişli çıkışlı bir seyir içinde olan kripto para birimi Bitcoin yeniden 50 bin dolar seviyesinin üzerine doğru yükseliş yaşadı.

Kripto para yatırımcıları dikkat! Uyarı geldi!

Bitcoin, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de giderek popülerliğini artırıyor. Türkiye'de kripto para yatırımcı sayısının 3 milyonu aştığı tahmin edilirken, uzmanlardan Bitcoin alım satımı yapan vatandaşlar için uyarılar gelmeye başladı...

Bitcoin bugün 46 bin dolar seviyesinde!

Kripto para birimi Bitcoin tarihi yüksek seviyesini gördükten sonra bir süredir satış dalgasıyla karşı karşıya kaldı. Bitcoin 58 bin dolardan 44 bin dolara kadar geriledi. 46 bin dolar seviyesinde işlem görüyor.

Asgari ücret çalışanların eline geçmeden 15 dolar eridi! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen asgari ücret çalışanların eline geçmeden erimeye başladı. Günden güne eriyen asgari ücret sosyal medyada da viral oldu. Peki asgari ücret ne kadar eridi? Asgari ücret ne kadar değer kaybetti? Güncel asgari ücret kaç dolar ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtlar

Brent petrolün varil fiyatı yükseldi! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Petrolün varili kaç dolar? 

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,94 dolara kadar yükselirken kapanışta 86,36 dolar seviyesinden tamamladı. Bugün brent petrol ne kadar? Petrolün varil fiyatı kaç dolar? 31 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı.

Petrol haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor! Brent petrol bugün ne kadar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı

Petrol fiyatları,  Orta Doğu'da ABD ile İran arasındaki jeopolitik gerilimlerin artmasıyla yükselişe geçti. Petrol bu haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? Brent petrol kaç dolar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar oldu? 19 Ekim Perşembe brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrol dün 93 dolara kadar yükselerek kapanışı 91,50 dolar seviyesinde yaptı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 19 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı...

ABD'nin ticari ham petrol stokları 10 milyon arttı! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar?

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 10 milyon 200 bin varil artış kaydetti. Hal böyle olunca gözler güncel petrol fiyatlarına çevrildi. Bugün brent petrol yükseldi mi, düştü mü? 13 Ekim brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu?

Petrol fiyatları için korkutan tahmin! Brent petrol bugün ne kadar oldu? 19 Eylül 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolde yükseliş bugün de devam ediyor. Chevron'un CEO'u Mike Wirth, petrol fiyatları ile ilgili korkutan tahminde bulundu. Peki petrol fiyatları ne kadar olacak? Bugün brent petrol kaç dolar? 19 Eylül 2023 Salı brent petrol fiyatları.

Brent petrol zirveden döndü! Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Cuma gününü 86,24 dolar seviyesinde tamamlayan Brent petrolün varili bugün zirveden döndü. Peki Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol bugün kaç dolar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrolde son durum ne? Brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 14 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı, dün 81,75 dolara kadar yükselerek, günü 81,36 dolardan kapattı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varili kaç dolar oldu? 14 Temmuz 2023 brent petrol varil fiyatı.

Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 5 Haziran 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı Cuma günü 76,50 dolara kadar yükselerek günü 76,13 dolardan kapatmıştı. Peki bugün brent petrol ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 5 Haziran 2023 brent petrol varil fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 23 Mayıs brent petrolün varil fiyatı kaç dolar?

Brent petrolün varil fiyatı dün  76,33 dolardan işlem gördü. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 23 Mayıs brent petrolün varil fiyatı kaç dolar?

Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar? 19 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı

Dün  76,99 dolara kadar yükselen brent petrolün varil fiyatının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar? 19 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı.

Petrol fiyatları 3 ayın ardından 75 doların altına geriledi! 3 Mayıs 2023 brent petrol fiyatı

Rusya-Ukrayna savaşıyla yükselişe geçen petrol fiyatları 3 ayın ardından tekrar 75 doların altına geriledi. Peki bugün brent petrol ne kadar? 3 Mayıs brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 3 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı... 

Haziran'dan beri ilk kez oluyor! Bitcoin 30 bin doların üzerine çıktı! Peki Ethereum ve altcoinlerde son durum ne?

Bitcoin Haziran'dan bu yana yani tam 10 ay sonra ilk kez 30 bin doların üzerini gördü. Peki Bitcoin, Ethereum ve altcoinlerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? Kripto piyasasında hareketlilik devam edecek mi? İşte ayrıntılar…

bitcoin kaç dolar Haberi

bitcoin kaç dolar

Bitcoin'in ortaya çıktığı tarih olan 3 Ocak 2009'da dolaşımdaki Bitcoin sayısı 50 iken, bu sayı günümüze kadar sürekli artış gösterdi. Dolaşımdaki Bitcoin sayısının artması, Bitcoin madenciliği sayesinde sağlanıyor. Madenciliğe özel dizayn edilmiş cihazlarını sistemin kullanımına sunan madenciler, bu yöntemle Bitcoin üretimi gerçekleştiriyor. Kripto para Borsası BitMEX’in kurucu ortağı Arthur Hayes’e göre; Bitcoin’in teknoloji hisseleriyle birlikte hareket etme eğilimi, dijital paranın değerinin Haziran ayına dek 30 bin dolara çekilebilir. 

Hayes, blogunda yayımladığı yazıda aynı dinamiğin Ether’i 2 bin 500 dolara çekebileceğini belirtti. Hayes iki kripto parada da Haziran ayına dek çöküş satın aldığını belirtirken genel anlamda kriptolar için uzun pozisyonda olduğunu söyledi.

Hayes zayıflayan küresel büyümenin ve daha az uzlaşmacı merkez bankalarının teknoloji hisseleri ve bunun bir uzantısı olarak kripto paralar üzerinde baskı kuracağını söylerken Bitcoin ve Ether ile ilgili öngörülerinin temel...