27 / 04 / 2024

Fon haberi yön değiştirdi! Bitcoin fiyatları arttı!

Fon haberi yön değiştirdi! Bitcoin fiyatları arttı!

ABD'li banka JPMorgan Chase'in, Bitcoin fonu kuracağıyla ilgili haberlerin yayılmasıyla kripto para fiyatları yeniden artmaya başladı.



ABD menşali banka JPMorgan Chase’in belirli müşterilerine sunması amacıyla, yaz aylarının başlarında aktif olarak kullanacak Bitcoin fonu kuracağıyla ilgili haberler çıktı. Bu haberlerin de etkisiyle gelen alımlar sonucunda Bitcoin, son 24 saatte yüzde 3.0’ten çok artış göstererek 55,000 dolarlık düzeyine çıktı.

Fon haberi yön değiştirdi! Bitcoin fiyatları arttı!

Hürriyet'te yer alan habere göre; kripto para sektörünün en yüksek hacimli birimi Bitcoin son 24 saat içerisinde yüzde 3.18 artış göstererek 55,150.50 dolara, ikinci sıradaki Ethereum da yüzde 3.58 yükselerek 2,579.32 dolara çıktı. 

Fon haberi yön değiştirdi! Bitcoin fiyatları arttı!

JPMorgan’ın bu adımı, Pantera Capital ve Galaxy Digital gibi kripto piyasasında faaliyet gösteren kuruluşların uyguladıkları ücretlendirme politikalarından "bir kırılma noktası" oldu. Çıkan haberlere göre, bankanın bu hizmeti alacak müşteriler, Bitcoin satın almalarına ve elektronik cüzdanlarında tutmalarına imkan sunacak.

Neden Bitcoin? Elon Musk açıkladı!

Tesla Bitcoin yatırımlarına devam edecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön