26 / 04 / 2024

Neden Bitcoin? Elon Musk açıkladı!

Neden Bitcoin? Elon Musk açıkladı!

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticilerinden olan Tesla, Bitcoin yatırımlarına ara vermeden devam edeceğini açıkladı.



Tesla, dün gece açıkladmış olduğu bilançosunda elinde bulundurduğu Bitcoin varlıkları bağlantılı olarak 1,2 milyar dolarlık net nakit çıkışı yaşandığını kaydetmişti.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bilanço sonrası açıklama yapan Tesla CEO'su Elon Musk, kendisinin Bitcoin satmadığını, Tesla'nın ise likitliğini test amaçlı olarak bilançosundaki Bitcoin'den %10 satış sağladığını açıkladı. Amacının, bilançoda Bitcoin'i alternatif bir varlık olarak bulundurmak için para biriminin likitliğini test etmek olduğunu aktardı.

Neden Bitcoin? Elon Musk açıkladı!

Tesla TSLA CFO'su Zach Kirkhorn da Bitcoin konusunda iyimser olmak için çok fazla neden olduğunu, Tesla'nın Bitcoin yatırımlarına devam edeceğini belirtti. "Bitcoin'in uzun vadeli değerine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bitcoin'in piyasadaki son durumu!

JP Morgan, Bitcoin fonu kuruyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön