27 / 04 / 2024

Elon Musk'a misilleme: StopElon isimli kripto para geliştirildi!

Elon Musk'a misilleme: StopElon isimli kripto para geliştirildi!

Dünyanın en zengin kişilerinden olan Elon Musk, hiç beklemediği bir saldırıyla karşılaştı. Bir grup kripto para uzmanı, yeni bir kripto para yaptı.



Kripto paralarla ilgili her gün yeni bir açıklama yapan, Twitter'daki açıklamalarıyla kripto piyasasının yönünü değiştiren ve bazı kripto para birimlerinin değerinin düşmesine ve bazılarının da değerlenmesine neden olan Elon Musk, hiç beklemediği bir saldırıyla karşılaştı.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; son zamanlarda Bitcoin’i eleştiriye tutan ve yeni bir kripto para hayata geçirebileceğini ima eden Elon Musk’ın piyasanı hasar görmesine neden olduğunu ileri süren bir grup kripto para uzmanı, yeni bir dijital kur yaptı. 

 Elon Musk a misilleme: StopElon isimli kripto para geliştirildi!

Elon Musk’a karşı geliştirilen kripto paranın adı ise StopElon (Elon’u Durdur) şeklinde açıklandı. StopElon’un resmi açıklamasında, “Elon Musk, Twitter hesabıyla kripto para pazarını sorumsuzca manipüle etmekle sorumlu. İnsanların portfolyolarıyla şeker gibi oynuyor ve o kendini beğenmiş bir milyarder ve hep öyle kalacak. Buna yeter diyoruz. İşte bu sebeple Elon’u durdur (StopElon)” denildi.

STOPELON (Elon'u durdur) adı verilen kripto para birimi borsaya girdikten sonra 24 saatte yüzde 1800 değerlendi.

2 günde 17 milyon doları aşan bir piyasa değerini bulan ve Binance Smart Chain üzerinde işlem gören bir token olan STOPELON arzının yarısı için alım satım yapılabiliyorken, yüzde 40'ı tedavülden kalktı bile. Kalan yüzde beşerlikbölüm ise geliştiricilerin cüzdanlarında ve pazarlama amacıyla kullanımda.

STOPELON geliştiricileri ise projedeki asıl planın Elon Musk'ın kurduğu elektrikli otomobil şirketi Tesla'nın kontrolünü ele geçirmek olduğuna dikkat çekiyor. STOPELON an itibarıyla 0.00003679 dolarlık değere sahip, yani 1 dolar ile 27 bin adetten fzla STOPELON alınabilir. Tesla'nın piyasa değeri ise 550 milyar dolardan fazla.

Bitcoin'de sert düşüş devam ediyor!

Firari Faruk Fatih Özer'in yengesi Zuhal Özer yakalandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön