19 / 04 / 2024

Firari Faruk Fatih Özer'in yengesi Zuhal Özer yakalandı!

Firari Faruk Fatih Özer'in yengesi Zuhal Özer yakalandı!

Son zamanlarda yaşanılan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Thodex soruşturmasında firari olarak ararnan Faruk Fatih Özer'in yengesi yakalandı.



Son zamanlarda yaşanılan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Thodex soruşturmasında firari olarak ararnan Faruk Fatih Özer'in yengesi Zuhal Özer Aydın'da yakalandı.

Firari Faruk Fatih Özer in yengesi Zuhal Özer yakalandı!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dahilinde hakkında gözaltı kararı alınan toplam 82 şüpheliden, Faruk Fatih Özer'in yengesi Zuhal Özer'in Aydın'da olduğu bildirildi.

Firari Zuhal Özer, Aydın Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

 

Elon Musk'ın bitcoin açıklaması kafaları karıştırdı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön