29 / 03 / 2024

Elon Musk'ın bitcoin açıklaması kafaları karıştırdı!

Elon Musk'ın bitcoin açıklaması kafaları karıştırdı!

Son zamanlarda yaşanılan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Bitcoin'deki sert düşüş kafaları karıştırdı.



Son zamanlarda yaşanılan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Bitcoin ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Sabah'tan Mete Dirice'nin haberine göre, Elon Musk'ın kafa karıştıran açıklamalarından sonra kripto para birimi Bitcoin 42 bin dolar bandına geriledi.

Son günlerde sık sık iniş çıkışlar yaşayan Bitcoin daha sonra yeniden 45 bin doları geçse de seyrine zayıf bir şekilde devam etti.

Elon Musk ın bitcoin açıklaması kafaları karıştırdı!

Elon Musk'ın açıklamaları kafaları karıştırdı

İnişli çıkışlı sürecine devam eden Bitcoin, Elon Musk'ın yaptığı açıklamalar sonrasında aylar sonra ilk defa 42 bin dolar bandına geriledi.

Yatırımcıların yaptığı eleştirilere yanıt veren Elon Musk, "Bitcoin, bir avuç büyük madencilik şirketi tarafından kontrol edilen aslında oldukça merkezileştirilmiş bir yapıdır. Xinjiang'daki tek bir kömür madeni sular altında kalınca az kalsın bütün madencilik ölüyordu. Bitcoin hash oranı yüzde 35 geriledi. Bu size merkeziyetsiz mi geliyor?" diye konuştu. Musk, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı, "Hey kripto para birimi uzmanları PayPal'ı hiç duydunuz mu? Mümkün… belki… paranın nasıl çalıştığını sizi anladığınızdan daha iyi biliyorumdur." dedi.

 

Kripto para piyasasında Elon Musk tartışması!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön